Muhteşem Ambiyans

Muhteşem Ambiyans

Erdek, Arlina Resort Hotel, Haviya Garden Gazinosu sanat akşamlarına yelken açtı

Tatil ve turizm'de cazibe merkezi Erdek'te  son yılların en titelikli turistik tesisi olarak hizmete giren Arlina Resort Hotel, Haviya Garden Gazinosu Ferit Türkkan ve Niran Ünsal gecesi ile sanat gecelerine "Merhaba" dedi.

Arlina Resort Hotel, Haviya Garden gazinonun kendine özgü atmosferi, ışık ve sahne hakimiyeti ile ortaya çıkan muhteşen ambiyans ilk gecede tatil anılarında unutulmaz bir sayfa açtı.

Haviya Garden Gazino'da gecenin ilk solisti Bursa sahnelerinin önde gelen ismi Ferit Türkkan sahne aldı. İlkkez Erdek'te sahne alan Ferit güçlü sesi ile izleyenlerini kendisine hayran bıraktı. Sahnesi hiç bitmesin istenilen Ferit, avuçlarda alkış yağmuru, gönüllerde hoş bir seda bırakarak ayrıldığı sahneye gecenin assolisti Niran Ünsal geldi.

Niran Ünsal, gerek sahne performansı gerekse her iki sanatçının arkasında sahne alan orkestra çok uzun bir süre sonra Erdek'te kulakların pasını sildi. 

Akşam'dan itibaren Erdek'te sanat dolu gecelere yelken açan Haviya Garden Gazinosu yaz sezonu süresince doyumsuz akşamlara tanık olacak tatilciler için bir birinden güçlü seslerle sahnesini paylaşırken 27 Temmuz Çarşamba gecesi ise Demet Akalın ile tatilcileri buluşturacak.



Anahtar Kelimeler: Muhteşem Ambiyans
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı