Muhteşem konsere, Generalden büyük övgü

Muhteşem konsere, Generalden büyük övgü

Balıkesir Bakım Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Balıkesir Bölge Bandosundan Liman AVM’de halka açık Cumhuriyet konseri.

Balıkesir’in yanı sıra Balıkesir’in ilçelerinde hazırlanan resmi törenlere katılarak halkın büyük ilgisi ve takdirini toplayan Bakım Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Balıkesir Bölge Bandosu bugün Liman AVM’de halka açık Cumhuriyet konseri verdi.

32 kişilik dev Bando repertuarına aldığı marşlar ve kahramanlık şarkıları ile izleyenleri bir kez daha hayran bıraktı.

Balıkesir Bakım Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Balıkesir Bölge Bandosunun Liman AVM konserini eşi ile birlikte izleyen Bandırma 6. Ana üst ve Garnizon Komutanı Pilot Tuğgeneral Selahattin Akalp, okuduğu şiiri ve yaptığı konuşma ile bir kez daha alkışların hedefi oldu.

Bandırma’da ilk Garnizon komutanı olarak görev aldığı 30 Ağustos 2019 Zafer Bayramında yaptığı konuşma ile ülke genelinde isim yapan Akalp, sivil olarak geldiği konserde, askeri disiplin ve dehası ile seslendirdiği şiiri ve konuşması ile dakikalarca alkışlandı.

General Akalp, Bakım Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Balıkesir Bölge Bandosunun nefes kesen konserini, Türk askeri Mehmetçiğin yüreğindeki cesareti arttırdığını söyledi.

Bakım Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Balıkesir Bölge Bandosu Liman AVM konseri daha sonra vatandaşlarla birlikte çekilen anı fotoğrafı ile son buldu.



Anahtar Kelimeler: Muhteşem konsere Generalden büyük
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı