Mukayese.com ile Ticari Kobi Kredilerini Keşfedin

Mukayese.com ile Ticari Kobi Kredilerini Keşfedin

Ticari kobi kredileri, orta ve küçük ölçekli işletmelerin gerek duydukları teçhizat ve ürünleri temin edebilmeleri, işlerini geliştirebilmeleri için sunulan kredi çeşididir.

Ticari kobi kredileri, orta ve küçük ölçekli işletmelerin gerek duydukları teçhizat ve ürünleri temin edebilmeleri, işlerini geliştirebilmeleri için sunulan kredi çeşididir. 2022 yılında gelir beyan edebilen kobiler için avantajlı faiz oranına ve vade süresine sahip pek çok kobi kredi seçeneği sunulmaktadır.

En Avantajlı Ticari Kobi Kredileri Hangileri?

En avantajlı ticari kobi kredileri, ING, Garanti BBVA, Yapı Kredi, Akbank, İş Bankası, Denizbank tarafından sunulmaktadır. Mukayese.com tüm bankaların kobi kredilerini karşılaştırarak, en avantajlı ödeme planı bilgilerine sahip olan seçeneklerini sizler için sunar. Mukayese.com aracılığıyla başvuru sağlayabileceğiniz avantajlı kobi kredilerine yönelik tüm bilgileri alt başlıklardan edinebilirsiniz.

ING Ticari Kobi Kredisi

ING Bank ticari kobi kredisi mukayese.com üzerinden yapılan başvuru kapsamında %1.59 oranlı avantajlı faiz çerçevesinden edinilir. ING Bank'ın 50 bin TL'lik kobi kredisi %1.59 faiz oranı ve maksimum 36 ay vade kapsamında talep edilebilmektedir. İlgili kobi kredisinin avantajlı taksitleri 1.932 TL olarak hesaplanır.

Garanti BBVA Ticari Kobi Kredisi

Garanti BBVA, 2022 yılında avantajlı kobi kredisi sunan bankalar listesinin ilk sıralarında yer alır. 50 bin TL limitli Garanti BBVA kobi kredisi, 36 ay vade, %1.60 faiz oranı ve 1.936 TL'lik taksit tutarı çerçevesinde edinilir. Toplam geri ödemesi 69.715 TL olan kredi, avantajlı ödeme planı detaylarıyla öne çıkar.

Yapı Kredi Ticari Kobi Kredisi

Yapı Kredi ticari kobi kredisi, ING ve Garanti BBVA kobi kredileri ardından gelen en avantajlı seçenektir. 50 bin TL'lik Yapı Kredi kobi kredisi, maksimum 36 ay vade ve %2.02 faiz oranı çerçevesinde alınır. İlgili kredinin aylık taksitleri 2.097 TL olarak hesapanırken, 36 ay vade sonundaki toplam geri ödeme tutarı 75.516 TL olarak belirlenmiştir.

Akbank Ticari Kobi Kredisi

Akbank, 2022 senesinde 50 bin TL kobi kredisini 36 ay vadede ayarlanan 2.105 TL'lik taksitler ile kullandırıyor. Faiz oranı %2.04 olarak açıklanan bu kredinin toplam geri ödemesi ise 75.798 TL olarak hesaplanıyor.

İş Bankası Ticari Kobi Kredisi

2022 yılında %1.59 ila %2.04 faiz oranı üzerinden kobi kredisi sunan bankalardan sonra en avantajlı koşullarda kobi kredisi veren banka İş Bankası'dır. İş Bankası tarafından sunulan 50 bin TL limitli kobi kredisi, %2.15 faiz oranına, 36 ay vade imkanına ve aylık 2.148 TL'lik taksit tutarına sahiptir.

Denizbank Ticari Kobi Kredisi

Denizbank kobi kredisi için %2.94 faiz oranı ve maksimum 36 ay vade süresi imkanı sunar. 50 bin TL limitle talep edilen Denizbank kobi kredisi için 2.474,14 TL'lik aylık taksit tutarı belirlenirken, toplam geri ödeme rakamı 36 ay vade için 89.068 TL olarak hesaplanır. Mukayese.com üzerinden ister %1.59 faiz oranlı isterseniz de %2.94 faiz oranlı olan kobi kredisi seçeneklerine online adımlar ile başvuru sağlayabilirsiniz.

Diğer bankalarında kobi kredilerini keşfetmek için https://mukayese.com/kobi-kredileri sayfasını ziyaret edin.



Anahtar Kelimeler: Mukayese. Ticari Kredilerini Keşfedin
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı