Murat Selvi`den Bandırma`ya yatırım

Murat Selvi`den Bandırma`ya yatırım

Bandırmaspor`lu eski futbolcu, 600 Evler`de milyonluk spor kompleksi yapıyor.

Eski Bandırmaspor`lu futbolculardan Murat Selvi 600 Evler UEDAŞ terfii merkezi yanında aldığı arsa üzerine dev spor kompleksi kuruyor.

Halen Kızılcahamam AŞ`de spor kulübünde futbol oynayan Murat Selvi Geçtiğimiz sezon Bandırmaspor formasını giymişti. Bandırma`da oynadığı yıllarda edindiği çevre ve dostları sayesinde spor yaşamı ardından Bandırma`da iş hayatına atılmak istediğini belirten oyuncu, kendi kulvarı olan spor dalında yatıırm yapmak istediği ve bu anlamda İstanbul`dan konusunda uzman bir firma ile yapılan anlaşma sonrası çalışmalara hız verildi.

Murat Selvi`nin spor kompleks`i yatırımıyla ilgilenen yakınlarından alınan bilgiye göre, Tesisin modellerinin en modern`i olduğu ve 2014 yıl başında hizmete gireceği kaydedildi.



haticeisildak
16.06.2014 01:17:24
sizi tebrik ederim mahallemize kurmuş olduğunuz spor kompleksi ve çocuklar için park büyükler için jimnastik aletleri bir ricam olacak birde kameralar koyarsanız mükemmel olacak malum çocukların güvenliği için suçtan cayarlar kamera olunca bir ricam daha olacak salıncaklardan da büyükler için bir kaç tane koyarsanız fevkaledenin fevkinde olacak tşklr murat selvi başarılar size

recep durmuş
17.06.2014 15:22:16
böyle güzel bir yatırıma imza attığınız için sizi candan kutlarım işallah bundan bandıma zenginleride örnek alılar

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı