Müsiad 'tan "Aileler buluşuyor" kahvaltı etkinliği

Müsiad

Tolga Tetik'in Başkanlığını üstlendiği Bandırma Müsiad kendi iç dinamizmini en üst noktada tutmak adına gerçekleştirdiği sosyal aktivitelerinin bir yenisi için bugün ETUSTA'da programlanan kahvaltı buluşması ile devam etti.

Tolga Tetik'in Başkanlığını üstlendiği Bandırma Müsiad kendi iç dinamizmini en üst noktada tutmak adına gerçekleştirdiği sosyal aktivitelerinin bir yenisi için bugün ETUSTA'da programlanan kahvaltı buluşması ile devam etti.

Müsiad üyelerinin tüm aile bireyleri ile birlikte hazır bulunduğu “Aileler buluşuyor” buluşmasına Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal ile Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt'da konuk oldu.

Sözlerine Kuzey Irak sınırında yaşanan ve Mehmetçiklerin şehit olması nedeni ile şehitlere rahmet, teröristlere lanet okuyarak başlayan Müsiad Başkanı Tolga Tetik hiçbir bölücü hareketin milli misakı hudutların içinde başarılı olma şanslarının olmadığını, bunun içinde kendilerinin her daim birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmaları gerektiğini vurguladı.

Etkinlikte konuşan Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal'da şehitlere rahmet, teröre lanet okuyarak başladığı konuşmasında milletçe birlik, beraberlik ve dayanışma içinde bulundukları sürece terörün başarılı olmasının söz konusu olmadığını söyledi.

Müsiad'ın geleneksel sosyal etkinliği daha sonra organizasyona sponsör olanlara plaket sunumu ile son buldu.



demokrat
25.12.2023 13:30:27
Afiyetler olsun.Demek ki etustada enflasyon yok.Aile buluşması.Harika.Tabii ki aileler buluşsun,kaynaşsın.Ancak ülke yanarken,fakirler pazar artığı toplarken etustada nasıl kaynaşılır.Bunu o başkan kardeşimi de çok iyi tanırım(iyidir),amma velakin bir simitevinde buluşsaydınız.Ya da bir fakir aileye ziyarete gidip;kimse görmeden hep birlikte kaynaşsaydınız.Ben çok isterlerse kendilerine isim olarak da yazarım,41.5 yıl(okul idarecisi) eğitimci olarak çalıştım.Aldığım para çerez almaz.İnşallah bu kutlu ve mutlu aile buluşmaları vatan,millet ve toplumsal dayanışma için hayırlı vesileler oluşturur.Rabbim dürüst,namuslu ve halkı gibi yaşayan tüm gerçek inançlı insanlara;ekonomik krizle ve anarşi ile boğuşan bu aziz vatana yar ve yardımcı olsun.Tüm katılımcılara afiyetler diliyor,sonsuz başarılar dlilyorum.Saygılarımla.Not:Örnekler Ömer'den oluyor da...

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı