MÜSİAD’da Tolga Tetik dönemi

MÜSİAD’da Tolga Tetik dönemi

Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Bandırma Şubesi Başkanlığına Tolga Tetik seçildi.

Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Bandırma Şubesi Başkanlığına Tolga Tetik seçildi.

38 üyeye sahip şubenin 21. genel kurul toplantısı, MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Güzeldere’nin divan başkanlığı, Yurtiçi Teşkilat Başkanı Yunus Kartal’ın başkan yardımcılığı ve Hakan Erdem’in yazmanlığında gerçekleşti.

Genel anlamda MÜSİAD’ın tanıtan ve Bandırma Şubesi’nin çalışmalarını yansıtan sinevizyon gösterisinin ardından söz verilen Bandırma Şube Başkanı Cemal Gümüş, “MÜSİAD, bir mayadır, bir okul gibidir” dedi.

Ardından MÜSİAD Yurtiçi Teşkilat Başkanı Yunus Kartal kürsüye geldi. Kartal, MÜSİAD’ın 165 şubesi, 13 bin üyesi ve 60 bin firması olduğunu belirtti. Yunus Kartal, İsveç ve Hollanda’da, Kur’an’a yapılan saldırıları da kınadı. Bandırma’nın ekonomik ve sanayi alanlarında gelişmesi için çaba harcayacaklarına işaret eden Kartal, “MÜSİAD’da emek vermek kutsaldır. MÜSİAD’ın emeklisi olmaz, zahmetlisi olur” dedi.

2021-2022 çalışma raporu, gelir-gider tabloları üyelere daha önce iletildiği gerekçesiyle okunmadan oylanarak, oybirliğiyle kabul edildi.

2023-2024 çalışma raporu da okunmadan kabul edilirken, aynı döneme ait tahmini bütçe, gelir-gider denk, 460 bin lira olarak karar altına alındı.

SEÇİMLER

Yönetim kurulu için yapılan seçime Tolga Tetik’in başkanlığındaki tek liste katıldı. Açık oylama sonunda başkanlığa Tetik, yönetim kuruluna ise Mehmet Özenç, Murat Gülmüş, Serdar Tüysüzoğlu ve İbrahim Tombul seçildiler.

Denetleme kurulunda da Ahmet Çömez ve Gökhan Karlahan’a görev verildi.

Seçimin ardından söz alan yeni başkan Tolga Tetik, “Cemal Gümüş başkanımın yönetiminden aldığımız bayrağı daha yukarıya taşımaya çalışacağız. Şubemizi yeni ufuklara taşıyacağız. MÜSİAD, bir ocak, bir okul, bir gönüllülük teşekkülüdür” diye konuştu.

Genel kurul, eski yönetim kurulu üyelerine plaketlerinin verilmesiyle sona erdi.  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: MÜSİAD’ Tolga Tetik dönemi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı