Müsiad'tan dayanışma kahvaltısı

Müsiad

Tolga Tetik başkanlığındaki Bandırma Müsiad sosyal aktivitelere ağırlık verdi.

Bandırma Müsiad'ta Tolga Tetik'in başkanlık dönemi ile süre gelen sosyal aktiviteler, ailelerinde katılımı ile mutlu bir topluluğa dönüştü.

Gönen ilçesi Manyas yolunda bulunan Tokyay Bahçe sosyal tesislerinde gerçekleşen birlik ve dayanışma kahvaltısında sıra dışı bir hafta sonu yaşandı.

Müsiad Başkanı Tolga Tetik bir çok alanda etkin olan Müsiad'ın aileler bazındaki sosyal etkinlikleri birlik ve dayanışmanın pekişmesini sağladığını, bu tür motivasyon etkinliklerinin daha sonraki buluşmalarda değişik programlar ile gündemlerine taşıyacaklarını açıkladı.



OSMAN VATANDAŞ
21.06.2023 17:27:47
Bandırmaya bir faydaları var mı? bir hayvan barınağı bir hasta misafir evi bir çocuk parkı yaptılar mı? Yoksa sadece zenginler kulubü mü??

demokrat
22.06.2023 12:07:23
MUtlu Sağlam İşAdamları derneği...Bence bu önemli ve girişimçi dostların "mustakil"ismini revize etmeleri gerekiyor. Artık "mustakil"kelimesi yerine daha orijinal ve yerli-milli bir isim uyar.Çünkü Arapça "kll"kökünden gelen(sıfat)"müstakill"kelimesi,yeni jenerasyon tarafından anlaşılmakta zorlanır.Bunları yazarrken Rockefeller'in pembe gazetesini hatırladım nedense.Hummalı ve mustakil çalışmalarında sonsuz başarılar dilerim mustakilen...Sağlık ve dua ile.

Anahtar Kelimeler: Müsiad' dayanışma kahvaltısı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı