Musiki topluluğu özlem giderdi.

Musiki topluluğu özlem giderdi.

Pandemi süreci dolayısı ile 2 yıl aradan sonra Barış Manço'da sahne alan Musiki Topluluğu "KIŞ" konseri ile kulakların pasını sildi.

Şef Verda Dönmez önderliğinde oluşturulan ancak Pandemi süreci dolayısı ile 2 yıl sahnelerden uzak kalan Bandırma Kent Konseyi  Musiki Topluluğu Barış Manço'da hazırlanan "KIŞ" konseri ile kulakların pasını sildi.

Salon'un tamamen dolu olduğu Barış Manço'da 40 kişilik Musiki Topluluğunun dev kadrosu, koro ile başladığı proğramını sürpriz isimlerle doruğa taşıdı.

Geceye izleyici olarak katılan Bursa Konservatuar ekibi sanatçısı Bandırma'lı Orhan Demir'de spontane gelişen davetle çıktığı sahnede 2 güzel parça ile büyük alkış topladı.

Şef Verda Dönmez, solisti   Bursa Belediye konservatuar öğrencisi olduğunu, vurguluyarak başkan Tolga Tosun'a "Siz ne demek istediğimi anladınız." dedi.

Bu sözün altında kalmayan başkan Tolga Tosun, geceyi onurlandırak koro adına şef Verda Dönmez'e teşekkür çiçeği sunmak için çıktığı sahnede, beklenen yanıtı verdi.

Başkan Tolga Tosun, nesajı çok iyi anladığını, konservatuar hizmeti bulunan belediyeler bazında gerekli istişareyi kurarak kısa zamanda bir fizibilite hazırlamanın olası, olduğunu söyledi.

Kent Konseyi başkanı Serdar Polat, Şef Verda Dönmez önderliğindeki musiki korosunun daha önce verdiği konser geliri gibi, bu konserin gelirinin de ADD programında yer alan öğrenci burslarına verildiğini açıkladı.



Anahtar Kelimeler: Musiki topluluğu özlem giderdi.
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı