Müsilaj Komisyonu Bandırma ve Erdek’te

Müsilaj Komisyonu Bandırma ve Erdek’te

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Bandırma Kaymakamlığına atanan Engin Aksakal’ı ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” dedi.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Bandırma Kaymakamlığına atanan Engin Aksakal’ı ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” dedi.

Ziyarete AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte gelen Şıldak, ziyaret çıkışında gazetecilere açıklama yaptı.

MÜSİLAJ KOMİSYONU

Başkan vekilliğini AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’in yürüttüğü Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Marmara Denizi Müsilaj Araştırma Komisyonu’nun, Balıkesir ili sınırları içindeki çalışmalarına başladığını vurgulayan Vali Şıldak, komisyonun, Bandırma, Erdek, Marmara ve Avşa adalarında incelemeler yapacağını belirtti.

Şıldak, Bandırma’da görevine yeni başlayan Kaymakam Engin Aksakal’a da başarılar dilediğini sözlerine ekledi.

MUSTAFA CANBEY’İN AÇIKLAMASI

TBMM Marmara Denizi Müsilaj Araştırma Komisyonu Başkan Vekili, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ise şu açıklamayı yaptı:

“Komisyonumuz, Bandırma, Erdek ve Marmara ilçelerinde çalışmalar yapacak. Komisyonumuzda bu alanda uzman arkadaşlarımız görev yapıyor. Bandırma Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı’dan da bilgiler alıyoruz. Çalışmalarımız sonunda Marmara Denizi’ndeki müsilaj sorununu çözümü konusunda hazırlayacağımız rapor, TBMM’de görüşülecek. Müsilaj sorununu ülkemizin gündeminde önemli bir duruma geldi. 20 kişiden oluşan komisyonumuz, bu sorunun çözümü konusunda ciddi çalışmalar gerçekleştiriyor.”

YÜCEL YILMAZ’IN AÇIKLAMASI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da konuşmasında, müsilaj araştırma komisyonuna ev sahipliği yaptıklarını belirterek, “Daha önce bu konuda hazırladığımız bir raporu komisyona iletmiştik. Şimdi bu komisyon, sahaya inerek buraya geldi. Biz de kendilerine ev sahipliği yapıyoruz.” ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Müsilaj Komisyonu Bandırma Erdek’
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false