Muslubaş kurumsal açılımı,örgütsel alana taşıdı

Muslubaş kurumsal açılımı,örgütsel alana taşıdı

Ford Muslubaşlar yönetim kurulu üyesi Ramazan Muslubaş M.Kemalpaşa`daki kurumsal açılımını Bursa Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği TÜMSİAD üyeliğine taşıyarak örgütsel anlamda da atılım yaptı.




Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi, bünyesine yeni katılan 9 üye töreninde üyeliği kabul edilen İş adamı Ramazan Muslubaş`ın rozetini başkan Cemal Balabanoğlu taktı.

Yeni üye rozet ve sertifikalarını veren TÜMSİAD Şube Başkanı Cemal Balabanoğlu, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.


Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD), Bursa Şubesi'ne katılan 9 isim  arasında yer alan İş adamı Ramazan Muslubaş örgütsel dayanışmanın iş dünyasına iş ve istihdam istikrarı sağladığını söyledi.

Bursa da yeni üyeler için yapılan törende konuşan TÜMSİAD Bursa Şube Başkanı Cemal Balabanoğlu, son günlerde yaşanan terör olaylarına değinerek, Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günleri yaşıyoruz” dedi. SİAD'ların bu açıdan önemli olduğunu vurgulayan Balabanoğlu, Derneğimizin kuruluş amacı, birlik ve beraberliğin sağlanması, ülke hedeflerine ulaşılmasında katkı koymak ve bu ülke katma değerini arttırmak” dedi.


Derneğe katılan yeni üyelerle birlik ve beraberliğin arttığını, daha da güçlenerek yollarına devam ettiklerini belirten Balabanoğlu, Ekonomide istikrarımızı ve huzur alanında beraber olduğumuzu gösterelim. Yeni üye kardeşlerimizi de davet ederek hep beraber işimizi güçlendirelim, büyütelim, nereden destek alabiliriz, nereye ihracat yapabiliriz bunu hep birlikte yürütelim” diye konuştu.

Tören sonunda yeni üyeler, Ramazan Muslubaş, Salih Malkoç, Kamuran Arvas, Ali Günaydın, Rıdvan Deniz, Süleyman Paşaoğlu, Gürkan Bilgin, Ahmet İslamoğlu, ve Yüksel Aydın, rozet ile sertifikalarını Cemal Balabanoğlu'nun elinden aldı.







nizamettin şenol
10.09.2012 22:34:32
allah bir kere ```yürü kulum`` demiş adam dürüst ve temiz adam, allah işini rast getirsin.

APTULLAH ŞAHİN
10.09.2012 22:35:46
Savaştepe den sevgiler Ramazan bey tebrikler allah yolunu açık etsin

mehmet yarma
10.09.2012 22:36:46
Dursunbey`den sevgiler tebrikler Ramazan bey hayırlı olsun

reha arpacı
11.09.2012 23:06:58
ramazan bey`e hayırlı olsun,allah yolunu açık etsin,bol kazanç versin...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli