Muslubaş tebrik aldı.

Muslubaş tebrik aldı.

Artake Taş Restaurant`ta mezuniyet iftarı

Ford Muslubaşlar AŞ yönetim kurulu Başkan yardımcısı Ramazan Muslubaş, Kayın biraderi Erdekspor Başkanı Metin Tırık`ı Artake Taş restaurant`ta özel iftarına aldı.

Siyasi ve sosyal kimliği ile tanınıp sevilen iş adamı Ramazan Muslubaş, büyük kızı Miraç Muslubaş`ın Yıldız Teknik Üniversitesi İktisat fakültesinden sonra, Anadolu Üniversitesi Uluslararası ilişkiler bölümünüde tamamlaması onuruna aile meclisini Artake Taş`taki iftarda bir araya getirdi.

Kısa bir süre önce Cuğra`daki yeni villasına taşınıp, çocukları  Miraç ve Melis`in de gelmesi ile eşi Dilek hanım ile birlikte Erdek`in otantik atmosferinde bir arada olmayı arzu eden Muslubaş, konuk olarakta kayınbiraderi Erdekspor Başkanı Metin & Şenay Tırık ile oğulları Emre Tıkrık davet ettiği iftar sofrası, buluşma noktası oldu.

Gecede iki Üniversite diplomalı Miraç, hem dipolmalarına, hemde staj gördüğü Arçelik Genel merkezinde iş davetiyesi alması nedeni ile teprikleri kabul etti.

Bu arada evin küçük kızı Melis`te ablası Miraç gibi Anadolu lisesini başarıyla tamamlaması ardından katıldığı Üniversite sınavlarında arzu ettiği İstanbul Teknik Üniversitesi Peyzaj Mimarlık bölümünü kazanması nedeniyle kendi tebriklerini kabul etti.

Bu arada sıra dışı gecenin bir tebriğide elbette Başkan Metin Kırık`a geldi. Geçtiğimiz sezon Süper lig`i Şampiyon tamamlayarak BAL`a terfii eden, ``Sahil Efsanesi`` Erdekspor`un başarısı, sıra dışı iftar sofrasının övgü dolu tebrikler aldı.

Tabi ilerleyen gecenin, bitmek tükenmek bilmeyen menüsü, masada evrim geçirirken, son kutlama işletmeci Jülide Gülmezgil`den geldi.

Başarılı işletmeci, Muslubaş ve Tırık ailelerinin sosyal yaşamdaki övgü dolu kazanımlarını kutlayarak başarılarının devamını diledi.



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false