Mustafa Demirbaş vefat etti

Mustafa Demirbaş vefat etti

Yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamayan Mustafa Demirbaş vefat etti.

Çalışma hayatındaki beyefendiliği ile sevilen, Etimaden Boraks işletmeleri personeli Mustafa Demirbaş (52) vefat etti.

Bandırma ve Balya Kaymakamlığı eski sekreterlerinden Aysun Demirbaş`ın eşi Mustafa Demirbaş bir süredir rahatsız olduğu akciğer rahatsızlığından vefat etti.

Mustafa Demirbaş yaşadığı amansız hastalığın pençesinden kurtulmak için İzmir 9 Eylül Üniversiyesi tıp fakültesinde tedavi görmekte idi.

Demirbaş, akşam saatlerinde rahatsızlığı artınca yoğun bakıma alınarak çözüm aransada sabaha karşı saat 04.oo sularında hayata gözlerini yumduğu öğrenildi.

İki kız çocuğu sahibi Mustafa Demirbaş yarın öğle namazını mütakiben Haydar çavuş camiinde kılınacak cenaze namazı ardından şehir mezarlığındaki ebedi istirahatgahına defnedilecek.

Bandırma Manşet ailesi olarak merhuma tanrıdan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabır dileriz.




Hasan Fehmi Aral
29.10.2013 21:39:33
Yüzde yüz gol denilen pozisyonları kaçırır akıl almaz goller atardın.Sürekli şaşırttın bizi.Ama en büyük şaşkınlığımızı ani ölümünle yaşattın.Keşke şu topuda dışarıya atsaydın.Allah rahmet eylesin.Rahat uyu. Seni hiç unutmayacağız.

Hakan VATAN
30.10.2013 11:21:57
Mustafa ağabey ile yıllar önce 3 yıl birlikte futbol oynamıştık.Kendişi gerçekten çok iyi bir insandı.Vefat haberini alınca şok oldum.Kendisine Allah dan rahmet,kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim.

Hüseyin ŞENYURT
31.10.2013 13:39:06
Mekanın cennet olsun.Ailesine sabırlar dilerim.

  • Cuma 22.1 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.2 ° / 9.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.1 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı