MUSTAFA UŞDU ANADOLU LİSESİ DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTU

MUSTAFA UŞDU ANADOLU LİSESİ DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTU

GÖNEN MUSTAFA UŞDU ANADOLU LİSESİ OKULUN GİDERLERİ VE İHTİYAÇLI ÖĞRENCİLERE YARDIM AMACI İLE DAYANIŞMA YEMEĞİ DÜZENLEDİ

Gönen Mustafa Uşdu Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Şengül Tanrısever  ve Yönetim Kurulu Üyeleri Zekiye Şenoğlu, Serap Özlü, Neslihan Karatekin, Meral Ulusoy tarafından Öğretmen evi salonunda, Birlik Beraberlik ve Dayanışma gecesi düzenlendi.

Okul Aile Birliği Başkanı Şengül Tanrısever yaptığı konuşmada “Okul Müdürümüz Sadet Mercan, Öğretmen evi müdürü Bilal Ak’ a ve Müdür yardımcısı Kemal Koylan’ a destek ve hizmetleri için teşekkür ederiz. Gecede elde edilen gelir ile okulun giderleri ve ihtiyaçlı olan öğrencilere yardım ediyoruz.” Dedi.

Okul müdürü Sadet Mercan;“Davetimize icabet edip bizleri onurlandıran İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Metin Erbay, Şube Müdürlerimiz Bilal Güzel, Yunus Haskılıç, Hikmet Kızılcık’a, okulumuz velilerine, okulumuzun öğretmenlerine ve desteklerini esirgemeyen Gönen Anadolu lisesi ve Kız Meslek lisesi öğretmenlerine, Aynur Kutluk ve arkadaşlarına teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Gecede Piyanist Kenan Er ve Klarnet Onur Demir eşliğinde sahne alan  Hüseyin Gökçe; Dayanışma gecesinde bir birinden güzel eserler ile davetlilere unutulmaz bir gece ile kalpleri fethetti. Ahmet Ilgazlı-Gönen



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı