Mustafa Uşdu`dan 142 mezun daha

Mustafa Uşdu`dan 142 mezun daha

Gönen Mustafa Uşdu lisesi 11. mezunlarını verdi.




Gönen Mustafa Uşdu Lisesi 11. Mezunlarını verdi.

Okul Bahçesinde Kaymakam Hüseyin Parlak Belediye Başkan Vekili Ziya Dermenci, Milli Eğitim Müdürü İsmail Yılmaz, Şube Müdürü Hasan Kılıç, Efrahim Kula, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velilerin katıldığı törende Okul Müdürü Rahmi Ak Polat: ``4 yıllık uzun  bir  maratonun sonunda bizlere emanet ettiğiniz öğrencilerimize verilmesi gereken tüm bilgiler verilmiş ve tam donanımlı  olarak yeni başarılara hazırlanmışlardır.``

``Sevgili gençler burada almış olduğunuz eğitim ile topluma örnek olunuz. Her zaman her yerde hakkın ve haklının yanında olunuz. Milletimizin sahip olduğu milli ve manevi değerlere sahip çıkınız. Bu duygular ile bundan sonraki yaşamınızda güzel bir geleceğe ulaşmanız temennisiyle sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.`` dedi.

Kaymakam Hüseyin Parlak, Milli Eğitim Müdürü İsmail Yılmaz ve Belediye Baş. Vekili Ziya Dermenci dereceye giren öğrencileri kutlayarak ödüllerini verirken öğrencilere yeni yaşamlarında başarılar dilediler.

Okul 1.si Büşra Ergun,2.Sibel Beker,3.Sümeyya İri ‘ye Mustafa Uşd adına Şebnem Uşdu(Gelini)  birer altın hediye etti. Okul 1.si Büşra Ergun'a Ömer Çivi (Sınav Dershanesi)  Lap-Top  hediye etti ve Büşra Ergun geleneksel olan kütüğe birincilik plaketini çaktı. Öğrenciler  veda şarkısı ile keplerini havaya atarak  mezuniyetlerini kutladılar.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false