Müsteşar, Eti Bor´u gezdi.

Müsteşar, Eti Bor´u gezdi.

Eti Maden İşletmeleri yatırım ve aksaklıkları yerinde incelemek isteyen Müsteşar Bandırma´ya geldi.

Enerji Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez beraberinde Eti Maden Genel Müdürü Serkan Keleşer, Eti Maden Genel Müdür Yardımcısı Özgür Saç ile Bandırma´ya gelerek işletmelerde incelemelerde bulundu.

Müsteşar, Bandırma Petrol İş Sendikası Şube Başkanı İsmail Kayan ve yönetim kurulu üyeleri yanı sıra işletme idaresinin hazır bulunduğu ziyarette Boraks ve Sülfürik Asit fabrikalarında, işyerlerinde bir dizi incelemede bulunuldu.

Özellikle Eti Maden Genel müdürü olarak yaklaşık bir yıl önce göreve getirilen Genel Müdür Serkan Keleşer bu süre içinde Bandırma işletmelerine yönelik bakış açısı, koordinasyon ve planlama anlamındaki öngörüsü dikkatle ve yakından takip edilirken, bugün Bakanlık Müsteşarı Fatih Dönmez ile Bandırma´ya gelerek aksaklıkların giderilmesi, yatırımların kurumsal beklentiye getirisi, yeni katma değer sağlanması ve istihdama yönelik katkısını yerinde anlattı.

Bilindiği gibi Eti Maden genel Müdürü Serkan Keleşer geçtiğimiz günlerde yaşanan pirit olumsuzluğu nedeni ile Bandırma´ya gelmiş işletmede yaşanacak olası, olumsuzlukları yerinde incelemişti.

Genel Müdürü Keleşer bugün kuruma pirit sağlayıcı firma ile ilişkileri ve sözleşme akdi konusunda bilgi verdi.

/resimler/2018-3/9/1920040311107.jpg



Anahtar Kelimeler: Müsteşar Maden gezdi
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli