Müteahhit işi halı saha, lodos denetimine takıldı

Müteahhit işi halı saha, lodos denetimine takıldı

Belediye'nin 100 Spor kullanımına yaptırdığı sentetik halı saha, teslim alınmadan yıkıldı.

Kentsel anlamda sportif faaliyetleri destekleme adına özel bir firmaya ihale edilen 100 Yıl Mahallesi, 1220 sokak üzerindeki sentetik halı saha, çimine ayak basmadan yıkıldı.

Bandırma Belediyesi'nin sportif etkinlikleri destekleme amacıyla özel bir firmaya yaptırılıp, kullanım için 100 yılspor'a zimmetliyeceği bilinen sentetik halı saha, hafta sonu yaşanan sibirya - tulpar soğukları, kar, tipi ve fırtına çevre ihatası rüzgar geçirgen çit ile çevrili tesisi darma dağın etti.

100 yıl Mahallesi 1220 sokakta yapımı tamamlanarak kesin kabulü beklenen sentetik halı saha, yaşanan hava muhalefeti sonrası önemli bölümün yıkılması, kesin kabul sözleşmesininde ertelenmesine neden oldu.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, gençliğin olumsuz koşullardan kurtarılarak, spor alanlarına çekilmesi noktasında hayata geçirmek istedikleri spor tesisi projelerinin 100 yıl mahallesi 1220 sokak üzerindeki sentetik halı sahanın, kesin kabulü olmadan olumsuz hava koşulları nedeni ile yıkılması, sözleşme hükümleri ile bağdaşmadığını, dolayısı ile yüklenici firmanın halı sahadaki eksiklikleri yeniden gözden geçirmenin yanı sıra yıkılan çel-çit'in onarılıp sağlanması ardından denetlenip kesin kabulünün yapılacağını söyledi.



Anahtar Kelimeler: Müteahhit lodos denetimine takıldı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı