MUTLU´dan mutluluk dolu test

MUTLU´dan mutluluk dolu test

MUTLU AKÜ kullanan araçlar, teste tabi tutuldu.

MUTLU AKÜ bölge bayileri aracılığı ile başlattığı Elektrik test uygulaması ile araç sahiplerinin kaygılarını giderdi.

/resimler/2017-5/10/1929151756994.jpg

Bandırma ve Çanakkale bölgesi Mutlu Akü baş bayii Celal Sögütlü´nün Bandırma Küçük Sanayi sitesindeki işyerinde gerçekleşen AKÜ test günlerinde araçlarında elektrik problemi şüphesi olan sürücüler, gerekli AKÜ testi ile  kafalarındaki kaygılar giderildi.

Türkiye´de onlarca akü çeşidi üretimi ile sektörün 1. numarası Mutlu Akü, müşterilerine yönelik sosyal uygulama projesi kapsamında Bandırma´da oluşturduğu stant ile onlarca aracın Elektrik donanımı testini yaptı.

/resimler/2017-5/10/1929495351535.jpg

Araçlarında Mutlu Akü kullanan sürücüler Celal Sögütlü Bölge bayiinde yaptırdıkları Elektirk testi ile araçlarına gönül rahatlığı ile binme şansını yakalarken, proje uygulayıcısı Mutlu Aküleri Bölge Satış sorumlusu Aytuğ Arısoy, yaptıkları uygulamanın araçlar için çok önemli olduğunu, teste tabi olan araçların direksiyonuna gönül rahatlığı ile oturulmasının sağlandığını kaydetti.

Bandırma ve Çanakkale Bölge bayii Celal Sögütlü ise bugün Bandırma Küçük Sanayi Stesinde gerçekleştirilen test uygulamasının 11 Mayıs Perşembe Bandırma Korozman kavşağında faaliyet gösteren Çetin Mirap OPET akaryakıt istasyonunda şehirler arası araçlar üzerinde, 12 Mayıs Cuma günü ise Çanakkale´de uygulamanın devam edeceğini söyledi.

/resimler/2017-5/10/1930205977270.jpg

Motorlu araçların seyir seyfi için gerekli olan enerjiyi sağlayan AKÜ her araçta olduğu gibi üretimi tamamen Bandırma Küçük Sanayi Esnaflarından Birol-Özlem Sözener´e ait ÇANAVAR adlı özel araç içinde önemliydi.

Bandırma yerli malı üretimi CANAVAR da Celal Sögütlü Mutlu Aküleri bölhe bayiindeki test uygulamasına katılarak enerji aksamları adına yeterlilik onayı aldı.



Anahtar Kelimeler: MUTLU mutluluk dolu test
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli