Mutluluk dünde kaldı

Mutluluk dünde kaldı

Hemşire Suna Trabzonlu Çırpanlı tedavi gördüğü fakülte de yaşımını kaybetti




Bandırma Devlet hastanesi Eczane hemşirelerinden Suna Trabzonlu Çırpanlı (37) tedavi gördüğü Bursa Tıp fakültesinde yaşamını kaybetti.

Kara haber akşam saatlerinde geldi.

Kan Kanseri tedavisi gören Suna hemşire sevenlerinin duaları ile başladığı tedavi sürecine olumlu tepki vermesi ile yaşama tutunmuş Eşi EML öğretmeni Aytaç Çırpanlı, Küçük kızı Dilara ile mutlu bir geleceğin hayalini kuruyordu.

Ancak kader bu mutluluğu çok gördü. Bir süre önce yeniden rahatsızlaşan Suna Hemşire kaldırıldığı Bursa Tıp fakültesinde bu akşam saat 21.oo sularında yaşama gözlerini kapayarak sevenlerine veda etti.

Bandırma Devlet Hastanesi hemşiresi Suna Trabzonlu Çırpanlı 29 Haziran Cuma yarın Çalıştığı Devlet hastanesinde yapılacak törenin ardından Cuma namazını mütakiben Paşabayır mahallesi Sofuoğlu Camiinde kılınacak cenaze namazını ardından Bandırma şehir mezarlığında ebedi istirahatgahına defnedilecek.






Vasfi Akçetin
29.06.2012 09:37:53
Sevgili Kardeşim Aytaç Bey`in eşine ebedi bir Cennet Hayatı ve sonsuz bir Nur Alemi diliyorum.Yüreği sevgi dolu olan kardeşim ruhun şad olsun.Allah yar ve yardımcınız olsun.Ruhuna Fatihalar...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false