Mutluluk zincirine yeni halka ekleniyor

Mutluluk zincirine yeni halka ekleniyor

Deniz & Burak Güneş çifti, yeni dünyaya gelecek 2. çocukları için cinsiyet belirleme partisi verdi.

Deniz & Burak Güneş çifti 5 yıl önce Ağrigento otrel'dee gerçekleştirilen görkemli törenle kıtalar arası mutluluk denizine yelken açıkları Erdek'te ilk çocukları Hayat'ı dünyaya getirdikleri Rusya'da 2.ci bebeklerini dünyaya getirmek üzere tatlı bir telaşa girdiler.

Rus -Türk çifte vatandaşlık kimliği bulunan Deniz Güneş, Mysia Beach-Cafe-Bar işletmecisi Burak Günel ile hayatını bir birleştirmesi ardından Bandırma Amerikan Kolej'de Rus-İngiliz dili eğitmeni olarak çalışıyordu.

Deniz-Burak Güneş çifti yakın aile çevresinin hazır bulunduğu yeni bebek cinsiyet belirleme partisi için Erdek Apostol kır bahçede bir araya geldiler.

Erdek'in tanınmış simalarından Derviş Güneş, 2. torun heyecanında olan evlatları için hiçbir masraftan kaçınmazken, yeni gelecek torununun kız olma beklentisi ile ağzı kulaklarına varıyordu.

İlk doğumda olduğu gibi 2. doğumu'da Rusya da yapacak olan genç çift Deniz & Burak Güneş'in cinsiyet belirleme partisi sadece yakın eş, dost ve çevre ile sınırlı kalmadı, sıra dışı konsep için Rusya'dan büyük anne, büyük baba ve teyze'de Erdek'e geldi.

Apoltol'daki sıra dışı elbette bunlarla sınırlı kalmadı, ailenin yakın dostu Erdek Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Necati Gezgin'in kızı Cerensu'yunda doğum günüydü. çifte kutlamalar için hazırlanan program çeşitli etkinliklerle devam etti.



Anahtar Kelimeler: Mutluluk zincirine halka ekleniyor
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli