Mutluluklar sizin olsun

Mutluluklar sizin olsun

Erdekli Simge Nur öğretmen Ankara'ya gelin oldu

Tatil ve turizm'de cazibe merkezi Erdek'in Takunyacılar çarşısının sevilen esnafı Ayfer & Metin elitok'un Matematik öğretmeni güzel kızları Simge Nur Elitok, Ankara'lı Bülbül ailesine gelin oldu.

Ankara'lı emekli aile Hülya & Ufuk Bülbül çiftinin mali müşavir yakışıklı evlatları Mert Bülbül ile Simge Nur Elitok için seri bir program hazırlandı.

Kentin önemli turistik işletmelerinden Yat otel Beact'ta hazırlanan nikah platformunda kıyılan nikah'ta mutlulukları gözlerinden okunan genç çift Simge Nur &  Mert 'in nikah şahitliklerini Murat Sever ile Şerif Demirel yaptı.

Yat Otel Beach'ta imzalanan nikah akdi ardından günün anısına bol bol fotoğraf çekildi. Ardından devam eden program Yat Otel'in yazlık balo salonunda devam etti.

Kuğuyu andıran salon girişinde paytaplar ve ilk dans müziği ile karşılanan henç çift gece için Bandırma'da özel olarak gelen Grup Markaj ve sanatçı Hürriyet tarafından karşılandı.

Yemekli kına gecesinde gerek salon atmosferi, gerek ışık ve ses düzeni atmosfere uyum sağlayan sanatçı Hürriyet ve Orkentrası Markaj cemiyete icabet eden seçkin konuklara sıra dışı bir gece yaşattı.

Pandemi kurallarına uygun olarak hazırlanan organizasyon daha sonra pasta kesimi ve kına töreni ile son buldu. Anılara kazınan görkemli organizasyon ile evliliklerinin Erdek konseptinde nilak ve kına törenlerini tamamlayan genç çift Simge Nur ile Mert şimdi Ankara'da yapılacak düğün hazırlıklarına başladı.

Bandırma Manşet ailesi olarak genç çift Simge Nur & Mert Bülbül'e ömür boyu sağlık ve mutluluklar dileriz.



Anahtar Kelimeler: Mutluluklar sizin olsun
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli