Mutlulular sizin olsun

Mutlulular sizin olsun

Marmara´nın saygın ailelerinden Aksoyların oğlu Samet, İstanbul´lu Asan ailesinin kızı Elvin ile yaşamını birleştirdi.

 

Marmara adasının önde gelen maden ve taşımacılık kuruluşu Aksoyların yakışıklı oğulları Samet Aksoy ile İstanbullu aile Berrin-Metin Asan´ın güzel kızları Elvin ananevi geleneklerin tüm ayrıntılarını yerine getirdikten sonra Erdek Ağrigento otelde düzenlenen görkemli düğün töreni ile yaşamlarını birleştirdi.

Aksoylar Mermer ve taşımacılık kuruluşu sahibi Hanımgül Memiş ve Tuncay Aksoy´un oğulları Samet ile İstanbullu Berrin-Metin Asan ailesinin güzel kızı Elvin için hiçbir masraftan kaçınılmadı.

NRCN Organizasyon made´in pele tarafından gerçekleştirilen salon dizayn´ında masa ve sandalye düzenlemesi göz kamaştırdı.

Özellikle ailenin denizci olması nedeni ile ovan masalara konulan Martini vazoların içine canlı kırmızı Japon balıkları konuldu.

Her gecede ayrı bir ayrıntı ile konukların takdirini alan NRCN Organizasyon made´in pele sıra dışı bir ağırlamada daha farklılığını öne çıkartırken genç çift Elvin ile Samet gece boyunca pistten inmesi pozitif enerjileri ile davetlilere sıra dışı bir gece yaşatan Elvin ile Samet düğünden sonra balayı için yurt dışına uçtular.

/resimler/2015-9/19/1049289571684.jpg



Anahtar Kelimeler: Mutlulular sizin olsun
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı