Müzik dünyası bu ikiliyi konuşuyor

Müzik dünyası bu ikiliyi konuşuyor

?KELEPÇE´ MÜZİK SEVERLERİ KENDİNE BAĞLAYACAK

?KELEPÇE´ MÜZİK SEVERLERİ KENDİNE BAĞLAYACAK

?Kelepçe´ isimli singlesini kliplendirmek için Marmaralı genç müzik adamı Ahmet Korhan, geçtiğimiz günlerde kamera karşısına geçti. Elektronik müziğin başarılı örnekleri arasına girebilecek bu parça, gerek müziği ile gerek klibi ile büyük beğeni kazandı. Şarkının sözü ve müziği Ahmet Çiftçi´ye, aranjesi Ahmet Korhan´a ait. Şarkının solistliğini ise Ceylan Bayar yapıyor. Müziği ile epey ilgi toplayan şarkı büyük bir çıkış yakalarken klip, Youtube başta olmak üzere tüm internet sitelerinde izlenme rekorları kırıyor. ?Kelepçe´ önümüzdeki hafta itibariyle tüm müzik marketlerde müzik severleri bekliyor olacak.

Besteci ve aranjör Ahmet Korhan´ı klipte dj olarak görüyoruz. 

Elektronik müzikte yol kat etmenin en büyük hayali olduğunu söyleyen Ahmet Korhan, bu yolda ilerleyeceğini, müzik yapmanın peşini asla bırakmayacağını belirtiyor?

/resimler/2016-9/28/1704065629599.jpg

Son günlerin en çok konuşulan ve yakından takip edilen aranjörü, Marmaralı genç müzik adamı AHMET KORHAN  "KELEPÇE" ismini taşıyan ilk albümüyle Ağustos ayının sonunda müzikseverlerle buluştu.

ROTA Kurumsal ve EFLATUN MÜZİK işbirliğiyle Ağustos 2016 sonlarında yayınlana single parçası "KELEPÇE" Kreatif Direktörlüğünü Melih Ahmet,  Aranjörlüğü Ahmet Korhan, Mix-Mastering Tarık İster, vokal Ceylan Bayar ve Söz- Beste Ahmet Çiftçi´nin yaptığı "KELEPÇE" single çalışması alışılanın dışında, yeni stili ve tarzı ile müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

Uzun yıllar süren sessizlikten sonra geçtiğimiz günler içerisinde yayınladıkları "KELEPÇE"  adlı single ve Medeni Uçar yönetmenliğinde çektikleri klip ten sonra AHMET KORHAN şimdi de yeni albümler için çalışmalara başlıyor.

"KELEPÇE" adlı single çalışmasının ön hazırlıkları 5 ay sürdü ve kayıtları ROTA MÜZİK tarafından düzenlendi.  AHMET KORHAN ve CEYLAN BAYAR´ın  yenilikçi stili son günlerin en parlak isimleri arasına girmeye aday görünüyor.
"KELEPÇE" isimli şarkının ilk video klibi Medeni Uçar Yönetmenliğin de   İstanbul´un çeşitli yerlerinde ve  Ayvalık´ta yeni açılan  bir gece klubünde tamamlandı.

AHMET KORHAN yeni çalışmalarına Yalçın Polat desteği ile devam ediyor. Önümüzdeki günlerde yeni stüdyo çalışmalarına başlayacak olan KORHAN,  yeni çalışmalarında yeni stili ile fark yaratacağını ifade etti. Yaşamın her anında eğlendirip, mutlu edecek parçalar yapmayı amaçladığını söyleyen.AHMET KORHAN ?´İnsanın sevdiği iş ile uğraşması ve hayalinin peşinden gitmesi gerektiğini ifade etmekle birlikte, kimi zaman karamsarlığa düşülse bile yine, yeniden insanın hayalinin peşinde gitmesi ve umudunu hiç yitirmemesi gerektiğinin altını çiziyor.
 "KELEPÇE" isimli yepyeni  single çalışması tüm dijital platformlarda yayınlanırken , CD formatında da 1 Eylül tarihinden itibaren müzik marketlerde yerini alacak. 

/resimler/2016-9/28/1705240631077.jpg



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli