Müzik Öğretmeni evinde ölü bulundu

Müzik Öğretmeni evinde ölü bulundu

Edincik'teki müessif olay sonrası, Toki'de bulunan konuta itfaiye yardımı ile balkondan girildi. Savcılık konu ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Edincik'te üzüntüyle karşılanan müessif olay akşam saatlerinde yaşandı. Edincik yeni Toki konutları C-2 blok sakinleri 4 katta bulunan konuttan rahatsız edici bir koku geldiği noktasından ihbarda bulunmaları üzerine itfaiye'den yardım istendi.

Edincik yeni Toki konutları C-2 blok'ta şikayete konu olan konuta İtfaiye merdiveni ile balkondan girilmesi ardından olay aydınlığa kavuştu.

C-2 Blok 4. katta ikamet eden Müzik öğretmeni Alper Ulutürk (48) in bir süre önce yaşamını kaybetmiş olduğu anlaşıldı. Savcılık Hükümet tabipliği ve Bandırma Belediyesi sağlık işleri ekiplerinin yardımı ile gerekli tahkikat sonrası Müzik öğretmeni Alper Ulutürk'ün kesin ölüm raporu tanzimi için, cenazesini Bursa adli tıp kurumuna sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre aslen Elazığ'lı olan Müzik Öğretmeni Alper Ulutürk (48) Edincik Ortaokulunda görev yapıyordu ve psikolojik sorunları dolayısı ile bir süredir mesaiye gitmediği öğrenildi.



muratcan açıl
30.05.2022 16:40:16
Alper Hocamızı Bandırma Ticaret Borsasından Biliyorum Öğrencisiydim Hoca Çok İYİ Birisiydi Valla Çok ÜZÜLDÜM Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun

Yağmur Adalı
9.10.2022 09:13:01
Bende Alper Ulutürk hocamızın öğrencisiyidim. Ticaret Borsası Ortaokulunda görev yapıyordu. Hiç bağırmıyordu, hep bizi güldürüyordu. Hocamızı hâlâ çok seviyoruz. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.

Anahtar Kelimeler: Müzik Öğretmeni evinde bulundu
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı