Nalbant group'tan açıklama

Nalbant group

Erdek Kurbağalı'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı yapılan binanın yüklenici firması açıklama gönderdi.

23/10/2021 Tarihli gazetenizde yayinlanan haber gerçeği yansıtmamaktadır, şöyle ki! 

Bahse konu kazanın sebebi gerekli önlemlerin alınmaması değil aksine gerekli tüm tedbirler alınmış ve en modern makinalar kullanılarak kentsel dönüşüm kapsamında Yıkım çalışması yapılmaktadır.

Fotoğraflardan da görüleceği üzere zabıta ekiplerinin kontrolünde çalışma yapılmaktadır. Yıkım esnasında oluşacak tozu bastırmak ve çevrede yaşayanları rahatsız etmemek adına Erdek İtfaiyesinden yardım istenmiş Erdek istfaiyesi yetersiz kalır diye ek önlem olarak Bandırma itfaiyesinden de destek alınmıştır, görüntüler fotoğraflarda mevcuttur.

Ayrıca gürültü olur çevrede yaşayanlar rahatsız olur düşüncesiyle yıkım esnasında kırıcı makina kullanılmamış, makas tabir edilen bina kolonlarını kesmeye yarayan fotoğrafta görülen büyük kırmızı makina kullanılmıştır. Yıkım esnasında haberde bahsedildiği şekilde kepçenin kovası içeriye girmedi, binaların bir birinden ayrılması esnasında iki yapı arasında strafor olmamasıdan dolayı binalar birbirine yapışmış ve bilinen hasar oluştu, haberde bahsedildiği gibi ev sahipleri evde yoktular, daha sonradan apartman sakinlerinden talebimiz üzerine mülk sahiplerine haber verildi ve olaydan haberdar oldular.

Dün aksam mülk sahibi ile yaptığımız görüşme sonrası derhal ustalarımızı sevk ederek gerekli tadilat çalışmalarına başladık.

Şirketimizin manevi itibarına karşı yapılan bu saldırıyı esefle kınıyoruz, hukuki süreç başlatma hakkımız saklı kalmak kaydı ile kamu oyuna saygı ile duyururuz ...
Kenan Taş
Nalbant group 
İnşaat/Gayrimenkul/Geridönüşüm
www.nalbantgroup.com



Anahtar Kelimeler: Nalbant group' açıklama
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı