Narlı, İstanbulluların gözdesi

Narlı, İstanbulluların gözdesi

30-35 yıl Önce yaz tatili için geldikleri Narlı'da 2. konut sahibi olan İstanbullular, 2 kuşak yakınlarını da Narlı'lı yaptılar.

Kapıdağ'ın batı yakasında son nokta olan sayfiye merkezi Narlı, imara kapalı otantik yapısı ile metrapol kenti İstanbulluları cezbettiği 30-35 yıl öncesinden günümüze dek sahiplenilen konut açısından İstanbul'un arka bahçesi gibi oldu.

Narlı'da karşılaştığımız bir çok tatilci, 30-35 yıl önce geldikleri ve hayran kaldıkları Narlı'da 2. konut sahibi olarak evlatları ve torunları içinde bu eşsiz doğa güzelliğine sahip tatil beldesini 2. memleket olarak benimsemeleri hatırı sayılır güzel dortlukları adresi yapmış.

Bu dostluk zincirinin halkalarını çogaltmak isteyen Narlı sakinleri ise açtıkları mekanlar ile İstanbulluların beklentilerine hitap eden sunumları ile dostluk köprülerini dahada pekiştirmiş.

Bandırma manşet olarak ünlü TRT "gezelim görelim" programcısı Nuray Yılmaz'ın çakma versiyonu olarak Narlı'da gerçekleştirdiğimiz çekimlerde bize mutfağının kapılarını aralayan lokanta işletmecisi, genç girişimci Tuğçe yaptığı işten son derece keyif aldığını açıkladı. Tuğçe'nin mutfağı adı altında hizmete giren işyeri sabah serpme kahvaltı ile start verdiği güne, istek ve arzuları karşılama noktasında oluşan memnuniyet, bir genç kızımızın daha müteşebbis ruhunu desteklemiş.



Anahtar Kelimeler: Narlı İstanbulluların gözdesi
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı