Narlı`da ev yanğını

Narlı`da ev yanğını

Narlı`da ot yangını İki katlı bir evi kül etti. Havanın rüzgarlı oluşu yangını arttırdı. İtfaiyeler büyük bir felaketi güçlükle önledi.

Erdek`e bağlı tatil köylerinden Narlı`da meydana gelen yangında 2 katlı bir ev kül oldu.

Yangın bugün saat 16.00 sularında meydana geldi.

Narlı köyünde, köy girişi okul yanında Ahmet Ağan`a ait 2 katlı ev çevrede kuru ot temizliği yapılırken yandı.

Havanın rüzgarlı oluşu söndürme çalışmalarını engellerken, yangının kısa zamanda büyümesine neden oldu.

Başta Narlı köyü halkı olmak üzere, söndürme çalışmalarına Orman işletme ve Erdek itfaiyeleri söndürme çalışmalarına katkıda bulundu.

Yanan evin ulaşım konusunda olumsuz bir arazide bulunması söndürme çalışmalarını etkilerken, başta Narlı köyü olmak üzere Kapıdağ`ın köye bakan yüzü büyük bir tahlike atlattı.çç

Yangının kontrol altına alınıp soğutma çalışmaları başlarken içinde 2 hanenin yaşadığı Ahmet Ağan`a ait 2 katlı ev ile birlikte yakınında bulunan bazı zeytinliklerde yandı.




Koy halki
19.07.2013 01:10:43
öncelikle Narlı köyündeki tüm yardım severlere teşekkür ederiz. yangını tüm köy halkı kovalarla hortumlarla söndürdü. boş arsalardaki otlarla başlayan küçük bir ateş rüzgarın etkisiyle giderek çoğaldı ve ev yanmaya başladı..itfaiye çok geç geldi. ve 1 tane itfaiye arabası geldi. suyu bitti. daha sonra ikinci itfaiye arabası gelene kadar köy halkı evi ve evin etrafındaki boş arsalardaki yanan yerleri söndürmeye devam etti. eğer köy halkı yangını söndürmek için bir çaba sarf etmeseydi etraftaki diğer evlerde şuan yanmıştı. evi yanan aileye büyük geçmiş olsun. Erdek belediyesi Narlı köyüyle ilgilenmeli 1999 yılından beri her yaz Narlı köyüne geliyorum. hiç bir ilerleme, hiç bir yenilik ve gelişme yok.

vatandas
20.07.2013 13:34:12
Benim yazlığım burada olduğu için her yıl buraya geliyorum ve herkese gelişmesi gereken bir tatil koyunun gerilediğini görmek beni çok uzuyor bugünkü olayı canlı canlı izledim itfaiye yi telefonla aradığımız zaman dalga geçer gibi konuşması buraya bir araçla gelmesi ve suyunun bitmesi şaşırtıcı bir durumdu Narlı haklinin canla basla yangını söndürme çalışmaları ise taktire şayandı ben sadece yılda bir ay buğraya geliyorum ama bu köy halkı burada yaşıyor ve bugün gördüğüm kadarıyla can güvenlikleri yok ve zor şartlarda yaşıyorlar acil Erdek Belediyesinin Narlı köyünle ilgilenmesini rica ediyorum. tekrardan Narlı halkına çabalarından dolayı teşekkür ederim....

Yazlikcilar
20.07.2013 13:41:01
Narlı köyünde oluşan yangında itfaiye çok geç geldi,köyün yolları çok kötü asfaltlı bir yol yok sokak lambaları yok. bir sürü boş arsa var arsalar ot içinde otlar temizlenmiyor bu sebeple yangınlar çıkıyor. Erdek Narlı yaşanılacak bir yer değil burada yazlığımız olduğu için mecbur geliyoruz. Belediyenin artık Narlının gelişmesi için acil önlem alması gerekir.

varoşlar
21.07.2013 02:26:41
gerçekten çok üzüldük çok çabaladık evi ve diğer evleri kurtarmak için ama ihmaller sonucu yangın bu hale geldi. telefonda sinir krizi geçirenler oldu. Narlı insanı birbirine çok düşkün helal olsun evi yanan ailenin Allah yardımcısı olsun. hala olayın etkisindeyiz. Narlı çok dışlandı. çok bakımsız kaldı. huzur evinden farkı yok.

22.07.2013 13:38:09
cengizin annesi fatma ablanın evimi

  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli