Narlı'da plaja çıktı

Narlı

Narlı'da, plaja çıkan Marmara Ro-Ro'nun Serdar 5 gemisi, kooperatifin Cemal Aksoy isimli başka bir gemisi ile kurtarıldı.

Tekirdağ-Erdek seferini yapan Marmara Ro-Ro ya ait Serdar 5 gemisi Akşam saat 00.40 sularında Narlı'da Karaağaç beach'ta plaja saplandı.

Sahil'e çok yakın evlerde panik oluşturan deniz kazasında çevrede yaşayanlar yaşadıkları panik karşısında uykularından fedakarlık ederek yaklaşık 2,5 saat süren kurtarma çalışmasını plajdan izledi.

 

Aynı hatta sefer yapan Marmara Ro-Ro'nun Camal Aksoy isimli gemisi tarafından sürdürülen kurtarma çalışması yaklaşık 2,5 saat sürdü.

Deniz kazasında her hangi bir can ve mal kaybı olmazkez, plaja saplanan Serdar 5 gemisi çekme-kurtarma yöntemi ile sonuç alınamayınca iki geminin indirme rampaları karşılıklı kavuşturularak araçların Serdar 5 ten, Camal Aksoy'a tahliyesi sağlandı.

Araçların tahliyesi ardından sürdürülen çekme-kurtarma çabası olumlu sonuç verdi ve Narlı Kararağaç plajında büyük bir şans eseri can ve mal kaybı olmadan rotalarını Erdek limanına çeviren iki gemi seyir seferde 2,5 saat rötarlı olarak Erdek iskelesindeki yerini aldılar.



Anahtar Kelimeler: Narlı' plaja çıktı
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli