Naz, için seri kampanyalar başlıyor.

Naz, için seri kampanyalar başlıyor.

Narlı`lı, Akdeniz Anemisi hastası Naz Yakak için el ele verip seri kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Erdek, Narlı Mahallesinde yaşayan Akdeniz Anemisi hastası Naz Yakak için düzenlenen kan bağışı kampanyası 6 Şubat Cuma yarın kent meydanında gerçekleşiyor.

Erdek Belediyesi beyaz masa, küçük Naz Yakak için kan bağışında bulunmak isteyenlerin ön kaydını yaptı. Yoğun bir bağış isteği olan kampanyanın 6 Şubat Perşembe günü ile sınırlı olmasına karşın talep yoğunluğu nedeni ile sürenin bir gün daha uzatılabileceği kaydedildi.

Akdeniz Anemisi hastalığına yakalanan 3. sınıf öğrencisi Naz`ı Narlı’daki evinde ziyaret eden Erdek CHP Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Gürsoy ile Bandırma CHP Gençlik Kolları Başkanı adayı Onur Aydemir Kızılay kan merkezinin Erdek ve Bandırma’da gerçekleştireceği ortak kan kampanyasına katkı kararı aldılar.

Kampanya’nın sağlıklı ve düzenli geçmesi için çaba sarf eden CHP Gençlik Kolları Başkanları Mehmet Gürsoy ile Onur Aydemir yaptıkları ortak açıklamada, bunun bir insanlık görevi olduğu gibi birçok hizmetin yanında öncelik hakkı bulunduğunu, yapılan çalışmanın selametle gerçekleşmesi ardından Naz Yakak’ın sağlığına kavuşmasının kendileri adına en büyük mutluluk olacağını kaydettiler.

Akdeniz anemisi hastalığına yakalanan Naz Yakak için Erdek’ten sonra Bandırma’da da Kan kampanyası düzenlendi.

Akdeniz Anemisi mağduru Naz Yakak için bir umutta Bandırma’dan doğması takdirle karşılandı. 8 Şubat 2015 te Bandırma Cumhuriyet meydanında düzenlenen kan-hücre kökü numunesi alımı sabah saatlerinde başlayıp akşam saatlerine dek sürecek.



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı