Nazende Sosyal tesisleri açıldı

Nazende Sosyal tesisleri açıldı

Yeni dizayn edilen Atatürk parkı bünyesinde faaliyet gösterecek Nazende Halı saha, Cafe, Kır bahçesi düğün alanı ve Çocuk bahçesi kompleksi hizmete açıldı.

Yeni dizayn edilen Atatürk parkı bünyesinde faaliyet gösterecek Nazende Halı saha, Cafe, Kır bahçesi düğün alanı ve Çocuk bahçesi kompleksi hizmete açıldı.
Eski Ziraat bahçesi olarak bilinen, Atatürk parkının yeniden yapılma proğramı içersinde yer alan sosyal tesislerin bir bölümü bugün yapılan törenle hizmete açıldı.
Kaymakam Ali Mantı, Belediye başkan yardımcıları Dursun Mirza, Ozan Onur, Cumhuriyet baş Savcısı Hakan Arslan, Emniyet müdürü Abdülkadir Çılman, Edincik belediye başkanı Mehmet Yağcı, Bandırmaspor başkanı Mehmet Kılkışlı, ve yönetim kurulu üyeleri, Başta teknik direktör Turgut Uçar ve Futbol takımı, Kentin yetiştirdiği Efsane futbolculardan Özer Umdu, Süleyman Takunyacı,  Belediye meclis üyeleri, İstanbuldan katılan Cinçukuru grubu, bazı kurumların başkan ve yöneticileri ve kalabalık bir misafir topluluğu nezdinde gerçekleşen açılış töreni ile Nazende Sosyal tesisleri hizmete girdi.
Açılış nedeni ile konuşan Başkan yardımcısı Dursun Mirza kendilerinden önceki Belediye zamanında başlayan insan odaklı yapısal değişim kendi dönemlerinde de devam ettiğini, Atatürk parkının da bu değişim içersinde arzu edilen yapısal değişikliğe kavuşturulduğunu söyledi.
Başkan Yardımcısı Dursun Mirza Akşam meydana gelen Terörist olaylar sonucu şehit olan Mehmetçikler içinde sayğı duruşu yaptırdı.
Mirza dan sonra söz alan Kaymakam Ali Mantı`da, ayni şekilde şehitlerin anısına saygı duruşu yapıldığını kendisininde, ruhlarına Fatiha istediğini söylüyerek başladığı konuşmasında, Atatürk parkındaki değişimi yakından takip ettiğini, İnsanları kendilerine zarar vermek hakları bulunduğunu ancak başkasına zarar vermek hakları olmadığını vurgulayarak ``Kentimizde meydana gelen polisiye olayların %65 i alkol sonucu meydana gelmiştir.`` diyerek Atatürk parkındaki yapılanmayı yakından izlediğini ve kesinlikle aksi davranışlara müsamaa gösterilmiyeceğini söyledi.
Daha sonra kurdalesi kesilen halı sahada ilk müsabakayı protokol yaptı.
Atatürk parkı Nazende sosyal tesislerinin işletmeciliğini Hakan Ceylan, Türker Güvercin, yapıyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı