Naz için koştular

Naz için koştular

Herşey Naz İçin - Bandırma Ak Gençlikten Rekor Kıran Kan Bağışı Kampanyası

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde geçtiğimiz Pazar günü başlatılmış olan bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi. Bandırma Ak Parti Gençlik Kolları Akdeniz anemisi hastası olan Naz Yakak için kök hücre ve kan bağışı kampanyası düzenledi. Hazırlanan afişlerde parti logosunu koymayarak siyasi kazanç değil de ``en küçük kardeşimiz`` olarak nitelendirdikleri Naz`a destek aramayı amaçlayan Ak Gençler, hazırladıkları şiirli videolar ve sosyal medya tanıtımları ile oldukça etkili bir kampanya yürüttüler.  Kampanyanın temelini küçük kızın Erdek ilçesine bağlı Narlı köyündeki evine ziyarette bulunarak başlatan Bandırma Ak Parti Gençlik Kolları sonrasında oldukça yorucu ancak başarılı bir süreç geçirerek Balıkesir bölgesindeki Türk Kızılay'ına ait mevcuttaki tek araçla kan bağışı topladılar. Sabah saatlerinde başlayan bağış kampanyasının hem gençler hem de Kızılay`da görevli personelinde mesai tanımadan geç saatlere kadar çalışıp devam etmesiyle bir araçla Balıkesir sınırları içerisinde en yüksek kan bağışı sayısına ulaşıtılar.

 Gençlik Kolları Başkanı Burak Kaçar proje için sabahlara kadar çalışan ekip arkadaşlarına, desteklerini esirgemeyen ilçe halkına ve destek veren siyasi büyüklerine minnet borçlu olduğunu dile getirirken sözlerine şöyle devam etti: `` Bu bizim için bir başlangıçtır. Ülkemizde Naz küçük kardeşimiz gibi daha nice kardeşlerimiz ve vatandaşlarımız var. Verilen kan ve kök hücreler Türkiye'nin Ankara ilinde oluşturulan yaklaşık  6 aydır hizmet veren ilik bankasında toplanmaktadır. Daha önce sadece yurt dışındaki ilik bankalarından temin edilebilen ilikler artık ülkemizde de bulunabilmektedir. Bizlerin insani görevi de ilik bankasına olabildiğince fazla katılımla sağlık problemi olan kişilere bir nebze de olsa çare olabilmektir. Bu kampanya ölçeğinde bize desteklerini esirgemeyen başta Partimizin büyüğü bölge milletvekilimiz Cemal Öztaylan`a,  İlçe Başkanımız Eşref Kasapoğlu`na, partimizin yönetim kurulu üyelerine, Naz`a hayalindeki hediye olan bisikleti armağan eden İhsan Turgut`a teşekkürü bir borç biliyoruz. Ayrıca olaya siyasi olarak yaklaşmayan ve destek de bulunup kan veren yine bölgemiz milletvekillerinden Chp`li Namık Havutça`ya ve de fotoğraf çektirmek için de olsa bizim yanımıza gelip destek olan Bandırma Belediye Başkanımız Dursun Mirza`ya teşekkürler ediyoruz.   `` dedi.
Bandırma Ak Parti Gençlik Kollarının Medya ve tanıtım işlerinden sorumlu başkan yardımcısı İsmail Semih Habiboğulları ise`` Öncelikle bizlere sarf ettiğimiz emeğin karşılığını veren tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Bizler sosyal medyadan, yerel basından ve ilçenin çeşitli yerlerine afişler asarak projeyi duyurmaya çalıştık ve bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Ancak başarının büyüğü Bandırmalılarındır çünkü yağmur ve soğuğa rağmen saatlerce duyarlılık göstererek ayakta kan vermeyi bekleyen vatandaşımızın yaptığı bizim uğraşımızın çok üstündedir `` sözleriyle minneti dile getirdi.

Projeyi devam ettireceklerini duyuran Bandırma Ak Parti Gençlik Kolları herkesten daha duyarlı olmalarını istediklerini ve bu taleplerini medya aracılığıyla duyurabilirlerse hem Naz için hem de diğer ilik bekleyenler için minnettar olacaklarını belirttiler.



Anahtar Kelimeler: Naz için koştular
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı