Nazlı`da Salsa Show

Nazlı`da Salsa Show

Hasat sahne ve gösteri merkezi versiyonlarını Nazlı Restaurant`a aldı.





Bandırma`nın önde gelen sanatsal kuruluşlarından Hasat Sahne Sanatçıları gençlik ve spor kulübü aylık gösterilerini Nazlı restaurant`a aldı.

Kursiyerleri arasında Bandırma`nın önde gelen iş dünyasının önemli isimlerinin yer aldığı  Hasat Sahne Sanatçıları gençlik ve spor kulübü  aylık olağan gösterilerini sunduğu mekanı Nazlı`ya aldı.

Hacıyusuf mahallesi tepe gazinosu karşısında kendine özgü otantik atmosferi ile sıra dışı mekanlar arasında farklı bir konsepte sahip Nazlı Resteurant önceki akşam Hasat Sahne Sanatçıları gençlik ve spor kulübü gösterisi nedeni ile doldu taştı.

Latin danslarından, Arjantin Tango`ya, eşsiz bir yelpaze sunan Hasat Sahne Sanatçıları gençlik ve spor kulübü izleyenleri bir kez daha büyüledi.


Uğur Kınay`ın başkanlığındaki  Hasat Sahne Sanatçıları gençlik ve spor kulübü  Paşabayır mahallesi 10 sokak numara 7 de verilen hizmetin her yaş ortamında hazırlanan sınıflarda özenle yaşama katıldığını belirtilerek  aylık gözterilerin de herkes tarafından izlenebileceği ifade edildi.

Hasat Sahne Sanatçıları gençlik ve spor kulübü  herkeze açık Nazlı restaurant taki gösteride gösterilen performans ile izleyenleri büyüledi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı