Ne Etkinlik Var? artık tüm Türkiye'ye açık

Ne Etkinlik Var? artık tüm Türkiye

Etkinlik var. İnternet sitesi artık tüm Türkiye’nin kullanımına açık.

Bandırma ve bölgedeki etkinlik haberlerini duyuran Ne Etkinlik Var? İnternet sitesi artık tüm Türkiye’nin kullanımına açık. Siteye ücretsiz üye olan herkes istediği şehre ait etkinlik haberini duyurabilecek.

2017 yılında Bandırma’daki etkinlik haberlerini duyurmak amacıyla yayın hayatına başlayan neetkinlikvar.com internet sitesi artık tüm Türkiye’nin kullanımına açık olacak. Konu ile ilgili bilgi veren Ne Etkinlik Var? in yaratıcıları Gazeteci Ozan Ertuğrul ile Grafik Tasarımcı ve Fotoğrafçı Zerrin Doğan “Hedefimiz Türkiye’nin herhangi bir yerine gidildiğinde o şehre ait etkinliklerin takip edilebileceği bir sistem yaratmak.”

               SİTE İHTİYACIN BİR ÜRÜNÜ OLARAK ORTAYA ÇIKTI

Bandırma’da çok fazla etkinliğin olduğunu belirten Ozan Ertuğrul: “Bandırma sosyal ve kültürel olarak çevresindeki yerleşimlere ve il merkezine oranla çok daha hareketli bir şehir. Aynı akşamda hem ünlü bir sanatçının konseri, hem tiyatro gösterisi, hem basketbol maçı hem canlı müzik etkinlikleri oluyor. Hafta sonları basketbol maçları, çocuk tiyatroları gibi pek çok etkinlik oluyor. Bunun yanı sıra demokratik kitle örgütlerinin çeşitli etkinlikleri de var. Bunları gazeteci olarak takip edip haberleştirdiğimde  çevremizdeki insanların pek çok etkinlikten haberi olmadığını fark ettim. ‘Ne Etkinlik Var?’böyle ortaya çıktı. Şu an 2 yıl bitti. www.neetkinlikvar.com internet sitemiz kısa zamanda yüksek bir trafiğe sahip oldu. Ayrıca sosyal medya hesaplarımızdan da takip ediliyoruz” dedi.

DOĞAN: NE ETKİNLİK VAR? MARKASI İSTANBUL’DAN YÖNETİLİYOR ZANNEDİLDİ

Sitenin logo tasarımını da yapan Grafik Tasarımcı ve Fotoğrafçı Zerrin Doğan: “Ne Etkinlik Var? ın yayına girdiği ilk haftalarda bir kafede otururken arka masada oturan insanların site için güzel sözlerini duyunca doğru yolda olduğumuzu anladık. Çevremizdeki pek çok insan takip ediyor ama markanın bizim olduğunu tahmin etmemişler. İsim ve logo galiba fazla profesyonel gözüküyor, İstanbul merkezli bir ajans zannedip ‘Bandırma’yı nasıl bu kadar iyi takip ediyorlar’ diyenler vardı. Aslında siteyi kurarken de uzun vadeli hedefimiz buydu. Yoksa Bandırma Etkinlikleri diye bir sayfa da açabilirdik. Fakat uzun vadeli bir hedef koyduk; Türkiye’nin her yerinde insanların kullanabileceği bir sistem yaratabilmek. Bunun için ileride belki yatırımcı bulabiliriz ama şu an bizim çabamızla yürüyor” dedi.



Anahtar Kelimeler: Etkinlik ? artık Türkiye'
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false