Nesrin Aydoğmuş güven tazeledi.

Nesrin Aydoğmuş güven tazeledi.

Kent Konseyi Kadın komisyonu başkanı 2.yıllık görevi ardından yeniden göreve seçildi.






Kent Konseyi Kadın komisyonu olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.


Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen genel kurulda başta Kadın meclisi olmak üzere kadın komisyonları ve Kent meclisinden bazı yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Divan başkanlığına Nermin Mutlu divan üyeliklerine İpek Çelikkuş ve Yaman Öncü Pınar Bayır`ın seçildiği genel kurulda açılış konuşmasını yönetim kurulu üyesi Muazzez Palta yaptı.



Ardından söz alan Kent konseyi başkanı Dr.Selim Panç her yerde olduğu gibi Bandırma da da kent konseyinin henüs özgün yapılaşmasını gerçekleştiremediğini ancak ortaya konulan özverili çalışmanın takdire şayan olduğunu söyledi.

Başkan Panç Eski belediye binasında bulunan bazı boş ofislerin Kent meclisine tahsis edilme taleplerinin Belediye başkanlığı tarafından incelendiğini, bu tahsisin gerçekleşmesi ardından fiziki yapı ile kurumsallaşmış bir kent meclisi oluşturmak istediklerini söyledi.



Çalışma raporunu okuyan Kadın komisyonu başkanı Nesrin Aydoğmuş ise gelinen noktada yapılan çalışmalarda hata ve eksikliklerin olduğunu ancak Kadın komisyonunun tüm katmanları ile birlikte ortaya koyduğu özverili çalışma bu olumsuzlukları hoş görü içersinde elimine ettiğini söyledi.




Yönetin Kurulu üyesi Mehveş Aydın ise Hemşehrilik komisyonu olarak 11 Mayıs`ta gerçekleştirilecek program hakkında bilgi verdi.

Aydın Bandırma da faaliyette bulunan Kafkas dernekleri, Balkan Göçmenleri derneği ve Kırım derneklerinin kendi geleneklerine uygun folklor, kıyafet, sergi ve yemekleri ile üç günlük  mini bir festival müjdesi verdi.
Aydın Türkiye de ilkkez gerçekleştirilecek olan bu etkinliğin gelecek yıllarda program ve içerik olarak daha da zenginleştirmek arzusunda oldukalrını söyledi.



Gelen kurulda son olarak söz alan Belediye başkanı Sedat Pekel oldu.

Pekel Gittiği her yerde Kadınları yaşamsal katmanların ön sırasında görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Kadın komisyonunun başarılı çalışmalarını her daim takdir ettiğini ve desteklediğini söyledi.


Kent meclisi Kadın komisyonunda tüzük gereği 2 yıllık çalışma sürecini noktalayan başkan Nesrin Aydoğmuş yeniden başkanlığa getirildi.












Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli