"Nice 50. yıllara"

Ayşe & Necdet Özbeyli çifti 25. yılda gümüş, 50. evlilik yıl dönümlerinde altın kutlama yaptılar.

Bandırma sosyal ve kültür kenti, her alanda her açıda farklı kültürlere sahip aktiviteleri yaşamak, yaşayanları ise ilgi, merak ve heyecan ile izleyenlerin kenti olmayı sürdürüyor.

Bandırma'nın eski ve önemli isimlerinden Ayşe & Necdet Özbeyli çifti bir yastığa baş koydukları evliliklerinin 25. yılında düzenledikleri mütevazı bir kutlama ile mutluluklarının gümüş yılını evlatları ile kutlamanın keyfini yaşarken, 5 Ekim 2022'de ise 50. evlilik yıldönümlerini bukez torunlarıyla birlikte "Altın mutluluk yılı" olarak kutladılar.

Milano Düğün salonunda hazırlanan 50. yıl kutlamasında Özbeyli çiftinin 50 yıl önce gerçekleştirdikleri düğün töreninde kendilerini yanlız bırakmayan sevenleri'nin yanı sıra yakın aile çevresi ve özel dostları hazır bulundu.

Gecenin atmosferine nüfus eden sembolik nikahı ise Edincik belediye Başkanı Mehmet Yağcı kıydı.

Sosyal dünyanın tüm olanakları, farklı ayrıntıları ile programa alındığı Özbeyli'lerin 50. yılında, 50 yılı foto albümü ile görsel efekt olarak sunulurken, yarım asırın sonunda ilk dans ve kına töreni hayranlıkla izlendi.

Ayşe & Necdet Özbeyli'nin yarım asırlık birlikteliklerini tescileyen sıra dışı kutlama programı torunlarla birlikte 50. yıl pastası kesilip, daha sonra dans ve oyun havaları ile pist'in tozu alınırken gece "nice mutlu yıllar" dilekleri ile son buldu.



Anahtar Kelimeler: " . yıllara"
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı