Nikah´ı Başkan kıydı

Nikah´ı Başkan kıydı

Erdincik´in son Başkanı Mehmet Yağcı´dan oğlu Ceyhun´a sıra dışı evlenme töreni

Edincik´in son belde belediye başkanı Ceyda & Mehmet Yağcı´nın oğlu Ceyhun Yağcı, Bandırma´nın tanınmış ailelerinden Vildan & Nusret Özer´in güzel kızları Fulya ile hayatını birleştirdi.

Hafta sonu Erdek-Düzler Kırtay Beach´ta siyaset, ticaret, eğitim ve spor dünyasının önde gelen isimlerinin hazır bulunduğu Vicdan & Nusret Özer ailesinin güzel kızları Fulya ile Eski bir eğitimci ve Edincik´in son belediye başkanı Ceyda & Mehmet Yağcı´nın yakışıklı evlatları Ceyhun güzlerce süren hazırlıkların ardından muhteşem bir törenle yaşamlarını birleştirdiler.

Fulya ile Ceyhun´un Erdek-Düzler Kırtay Beach´ın kendine özgü doğal atmosferinde gerçekleşen düğün törenlerinde hiçbir mastaftan kaçınılmadı. Seçkin davetli topluluğu nezdinde gerçekleştirilen Nikah törenini Bandırma belediye Başkanı Av. Tolga Tosun kıydı.

Tosun, nikah sonrası adetten sayılıp, "evi dişi kuş yapar" söylemine uyularak nikah cüzdanını geline verildiğini anons ederek, kendisinin geline değil, yaşamlarını birleştiren çiftlere birlikte vermeyi uygun gördüğünü açıklayarak, "Ne yazıkki gelinen noktada artık aile birliklerinin devamı anlamında sorumluluğu bir kişiye yüklemek haksızlık olur, Yaşanan şartlar malum, sizin geceleğinizin sağlıklı ve mutlu olması için birlikte hareket etmenizi isityor, o nedenle nikah cüzdanınızı ikinize birlikte veriyorum." dedi.



Anahtar Kelimeler: Nikah Başkan kıydı
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı