Nil Keskin, yeni projesi için Bandırma'yı seçti.

Nil Keskin, yeni projesi için Bandırma

Kadınlığına Sahip Çık kitabının yazarı Nil KESKİN global bir proje için Pro ajans'ı tercih etti.

Gerçekleştirdiği çekimlerle bölgemizin ulusal anlamda tanıtılması önemli katkısı bulunan Pro Ajans önemli projeye daha imza atıyor.

 

 Pro Ajans, bu kez İstanbullu Yazar Nil KESKİN'in tanıtım çekimlerini bölgemizde gerçekleştirdi. Ağırlıklı olarak Proajans'ın 700 m2 alanı kapsayan "Çekim Platosu"nda gerçekleşen çekimler, Kapıdağ, Kirazlı Manastırı ve Hadrian Tapınağı'nda devam etti. Rapsodi Müzik Merkezi de kusursuz bir ses kalitesi için projede çözüm ortağı olarak görev aldı.

Çekilen Yoga videoları, fotoğraf ve ses kayıtları kitabı satın alan okuyucuların hizmetine ücretsiz olarak Appstore'da sunulacak. Bu projeyle hem Bandırma ve çevrenisin tarihi dokusu, hem de bölgemizde yapılan çekimlerin kalitesi tüm Türkiye'ye ile tanışacak.

Bu anlamdaki hedeflediklerini açıklayan Pro ajans işletmecisi Gökhan KASAPOĞLU, "Sektörel kalitede İstanbul'un standartlarını yakaladığımız ve bu nedenle ünlü marka ve isimler tarafından tercih edildiğimiz için tüm ekibimizle gurur duyduk, kurumsal kimliğimiz ve bölgemizin tanıtımı açısından son derece önemli olan bu tarz projeler üzerindeki çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz " dedi.



Anahtar Kelimeler: Keskin projesi Bandırma' seçti.
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli