O ANKETLER ?SEHVEN? DAĞITILMIŞ

O ANKETLER ?SEHVEN? DAĞITILMIŞ

Kaymakam Yazar: Anket sehven dağıtılmış.

Geçtiğimiz günlerde Bandırma´daki lise dengi okullarda dağıtılan bir anket çalışması tepki çekmişti. Anketin Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinde görev yapan bir akademisyenin yürüttüğü akademik çalışmanın bir parçası olduğunu belirten Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ?Bu çalışma için iki farklı anket hazırlanmış. Birinde sadece fazladan üç soru var. Bu anketler öğrencilere sehven dağıtılmış. Zaten onlar da olayın farkına varmışlar, beni bilgilendirdiler. Toplanan anketler kesinlikle herhangi bir çalışmada kullanılmayacak? dedi.

Konu ile ilgili bilgi veren Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinden bir yetkili de  ?Bu anket Bandırma ve Balıkesir´deki refah ve yaşam kalitesi başlığı altında yaptığımız bir çalışmanın bir parçasıydı. Uygulanacak kesim bölümünü ilgili arkadaşlar yanlış anlamışlar. Anketler herhangi bir şekilde veri olarak kullanılmayacak? diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Bandırma´daki lise düzeyindeki okullarda öğrencilere dağıtılan anket formlarında öğrencilerden ´Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanından memnun musunuz?´ , ´Bandırma Belediyesinin hizmetlerinden memnnun musunuz?´, ´Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?´ gibi soruları yanıtlamaları istenmişti. Ozan Ertuğrul



demokrat
11.10.2018 09:22:57
Yedik."Sehven" kamuda çok sihirli bir sözcüktür.Her kusuru izale eder.Bunu da görüldüğü gibi aklamış.Hayırlı olsun...

Anahtar Kelimeler: ANKETLER SEHVEN DAĞITILMIŞ
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli