O, artık Bornova Yeşilovaspor´lu

O, artık Bornova Yeşilovaspor´lu

Üniversiteler arası Avrupa şampiyonası için gittiği Portekizden dönen Binehan Köklü Bornova Yeşilovaspor ile sözleşme imzaladı.

Erdek´in yetiştirdiği önemli kramponlardan santrafor Binehan Köklü, Bal lig´de 3.lig hedefi koyan Bornova-Yeşilovaspor ile mukavele imzaladı.

Bal lig´in güçlü ekiplerinden Bornova 1881 Spor Kulübü ile Yeşilova Spor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulda Tüzük değişikliği yaparak 3. lig hedefi ile  birleşmeleri sonrası Bornova Yeşilova Spor Kulübü olarak gerçekleştirdiği transfer çalışmalarına savunmaların korkulu rüyası Binehan Köklü ile sözleşme imzalayarak başladı.

/resimler/2017-8/3/1709559343988.jpg

Üniversiteler arası futbol turnuvasında Türkiye Şampiyonu olarak Portekiz´e giden Binehan Köklü hafta sonu döndüğü ülkede kendisi ile transfer sözleşmesi yapmayı bekleyen takımlar içinde tercihini Bornova-Yeşilovaspor´a kullandı.

/resimler/2017-8/3/1712576847612.jpg

Golcü futbolcu Binehan Köklü 2016-2017 futbol sezonunda formasını giydiği Somaspor´da son derece başarılı bir sezon geçirdiklerini Somaspor ve taraftarını çok sevdiğini ancak Eğitim konumu nedeni ve ligde hedefleri olan Bornova-Yeşilovaspor´un beklentilerine en uygun kulüp olduğu için tercih ettiğini söyledi.

Bornova yeşilovaspor ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Binehan Köklü "Zaman değerli, iyi kullanmak istiyorum, benim hedefim daha yüksekler, o nedenle hedefi olan bir kulüple aynı havayı teneffüs etmek iki taraf içinde doğru hamle olacağına inanıyorum. Futboldan gelen bir ailenin evladı olarak ön koşul elbette giydiğim formayı ıslatarak arzu ettiğim başarıyı yakalamak." dedi.



Anahtar Kelimeler: artık Bornova Yeşilovaspor
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli