O bir Erdek sevdalısı

O bir Erdek sevdalısı

?Ateşböceği? Ercan: ?Dualarınızı benden esirgemeyin!?

?Ateşböceği Ercan? olarak tanınan ünlü oyuncu Ercan Bostancıoğlu´nun(83) tedavisi İstanbul Beylikdüzü Devlet Hastanesi´nde sürüyor. ?Akciğer enfeksiyonu? teşhisi konulan Bostancıoğlu, ?Dualarınızı benden esirgemeyin!? dedi.

/resimler/2019-10/1/1906032343629.jpg

Yalçın Otağ ile birlikte oluşturdukları ?Ateşböcekleri? şov ikilisiyle birlikte ses getiren usta oyuncu Ercan Bostancıoğlu, yüksek ateş ve titreme şikâyetiyle İstanbul Beylikdüzü Devlet Hastanesi´ne kaldırılmıştı. İlaç tedavisine başlanan oyuncunun 10 günlük tedavi süreci geçireceği öğrenildi.

Hastaneye yattığından beri sevenlerinden destek mesajları aldığını belirten Bostancıoğlu, ?Titreme ve ateş ile kendimizi hastaneye attık. Benimle yakından ilgilenen tüm doktor arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum? dedi.

83 yaşındaki sanatçı, ?İlk belirlemelere göre akciğer enfeksiyonu geçirdiğimi söylediler. Tüm sevenlerime iyi olduğumu söylemek istiyorum. Benden dualarını eksik etmesinler? diye konuştu.

Bostancıoğlu, Erdek sevdalısı olarak biliniyor ve yıllardır yaz aylarında, Seçkin Arslan´a ait ?Kafkas Motel?e tatil için geliyor. ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Erdek sevdalısı
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli