O, bir siyasi ``MARKA``

O, bir siyasi ``MARKA``

Anap ve AKP`den sonra CHP`den Erdek Belediye Başkanı olan Mim.Hüseyin Sarı, Kapıdağ`da siyaseten marka oldu.


-Erdek Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı... paylaşan: zeki-karadeniz-332


Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, bugün Cuma namazı ardından meclis grubu ile birlikte gittiği ilçe Seçim kurulu Başkanlığından mazbatasını alarak resmen görevine başladı.

Başkan Sarı ve meclis üyesi arkadaşları belediye`ye geldiğinde kendisini kalabalık bir halk topluluğu karşıladı. Davulların Mehteran marşı çaldığı karşılamada konuşan Başkan Mim. Hüseyin Sarı, 30 Mart mahalli seçimlerinde Türkiye`de en çok oy alarak başkanı seçen Belediyeler sıralamasında Erdek`in %54 ile 10. sırada bulunduğunu,  yine 30 Mart seçimlerinde yeniden göreve seçilen tek başkan olduğunu işaret ederek kendisine bu desteği veren tüm Kapıdağ seçmenine teşekkür ederek, Seçimin bittiğini kendisine oy versin vermesin tüm Erdeklilerin Başkanı olarak makamda görev yapacağını, kimseyi ötekileştirmeyeceğini vurgulayarak, yasanın kendisine tanıdığı yetkiler çerçevesinde herkese eşit davranıp, kimseye imtiyaz tanımayacağını söyledi.

Başkan Mimar Hüseyin Sarı, Herkese eşit davranıp, Hiç kimseye imtiyaz tanımayacağı söylemini açarak, kendisinden önceki görev süresinde imtiyaz gösterilenlerin ise yakın takibe alınarak kullandıkları hakkın yasallığını araştırılıp hukuk çerçevesinde hesap sorulacağını söyledi.

Sarı; ``Biz hesap verdik, şimdi hesap sorma sırası bizde`` dedi.

Büyük tezahürat ve alkışlar eşliğinde sözlerini noktalayan Sarı, kendisi için kurban edilen Boğa`nın kanını anlına sürdükten sonra Belediye`ye girdi.

KARŞIYAKA BAŞKAN YARDIMCISI CANAN KIRDAR, OCAKLAR BAŞKAN YARDIMCISI HASAN YAPAKÇI

Erdek Belediye Başkanı imar Hüseyin Sarı, Belediye`ye girişinde personel tarafından karşılandı.

Personel tebriklerinden sonra Meclise geçen Başkan Sarı, ilk icraat olarak Karşıyaka dan sorumlu Belediye başkan yardımcısı olarak Canan Kırdar`ı, Ocaklar Başkan yardımcısı olarak Hasan Yapakçı`yı atadı.

KARŞIYAKA` da  BELEDİYE BAŞKANLIK MAKAM KAPISINI KIRDI.

Erdek belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı hafta sonu ve zaman yetersizliği nedeni ile Erdek`lilerden müsaade isteyerek Ocaklar ve Karşıyaka belde belediyelerini de teslim alması gerektiğini söyledi.

Başkan Sarı, meclis grubu ile geldiği Karşıyaka`da kendisini Belediye personeli karşıladı ve Başkanlık makamı kapısı kilitliydi.

AKP`den Erdek Belediye Meclisi üyesi olan ancak seçimleri kazanamayan Karşıyaka beldesi eski Belediye Başkanı Kadir Gedik makam kapısını kilitli bıraktığı için kırılmak sureti ile makama girilebildi.

Başkan Sarı ve meclis grubu  Karşıyaka`da makamı Başkan yardımcısı Canan Kırdar`a teslim ettikten sonra Ocaklar`a geçti.

Ocaklar Belediyesine gelindiğinde personel kendilerini bekliyordu.

Belediye işletme hesaplarını alan Başkan Mim.Hüseyin Sarı makamı Başkan yardımcısı Hasan Yapakçı`ya teslim etti.

 

 

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı