"O kalpler sizi unutur mu?.."

Önceki yıl 250 çocuğu giydiren Muhtar Nur Hancıoğlu, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı için 500 okul çocuğunun okul kıyafetini karşıladı.

Yardımın hertürlüsü kutsal, ancak bir okul çocuğunun kıyefetsiz okula başladığı gün onun rüyalarını süsleyen kıyafete sahip olması heralde mutluluğun en güzeli, bu mutluluğu yaşatanlar için ise paylaşmanın en güzeli, en kutsalı olsa gerek...

Bandırma Haydarçavuş mahallesi muhtarı ve Bandırma Muhtarlar derneği Başkanı Nur Demir Hancıoğlu geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu eğitim öğretim yılı başında da 500 okul çocuğunun okul forma kıyafetini temin ederek bir kez daha ailelerin hayır duasını, küçük kalplerin ise sevgisini kazandı.

Muhtar Nur Demir Hancıoğlu'nu bugün SETRE KONFEKSİYONDA kıyafet düzerken bulduk, Muhtar Hancıoğlu, herzaman olduğu gibi Setre Konfeksiyon sahipleri Güvenlier kardeşlerin de katkı yaptığı 500 okul çocuğunun okul kıyafetlerinin hazırlandığı Setre konfeksiyonda son dokunuşları yaparken, "Bizler aracıyız, geçtiğimiz yıl 250, buyıl 500 çocuğumuzu sevindirdik, katkı veren hayırseverlerimize sonsuz teşekkür ediyorum, ihtiyaç sahibi ailelerin sor gününde imdada yetişip, küçük kalpları sevinçle doldurdular, Setre Konfersiyon sahipleri Güvenlier kardeşlerde bu ulvi gönül içinde hem fiyat olarak, hemde ekonomik anlamda katkıda bulunarak bize yardımcı oldular. Bugün okul kıyafeti ile başladık, Kasımda ise Mont ve Bot ile ihtiyaç sahibi çocuklarımızın kış kıyamette üşümemeleri için böyle bir katkı düşündük." dedi.

Setre Konfeksiyon sahipleri Güvenlier kardeşler ise, Kendilerine böylesine güzide bir iş yerini bırakarak hakka göç eden babaları hayırsever insan Zeki Güvenlier'in hatırasına ulvi bir çalışmaya destek vermekten büyük haz duyduklarını belirttiler.



Anahtar Kelimeler: " kalpler unutur ?.."
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı