O Kapı yok artık!...

O Kapı yok artık!...

Merhum Efsane Belediye Başkanı Ali Haydar Sarı'ın adını taşıyan Cuğra Sahil Bandı girişindeki kemer kaldırıldı.

Siyaseten 'de olsa insan yaşamına nüfus etmiş projeleri hayata geçiren kişilerin isimleri o kentin çeşitli noklarındaki yerlere isimleri verilerek ölümsüzleşmeleri sağlanır.

İşte Tatil ve Turizm'de ülkenin ilk kentlerinden Erdek'te Ocaklar ve civarındaki yerleşim yerlerinin yollarının geçtiği Cuğra sahili dönemin Belediye Başkanı Ali Haydar Sarı tarafından bazı işletmelerin geri çekilmesiyle ortaya çıkan yürüyüş bandını düzenleyerek önemli bir hizmeti gerçekleştirmesi, yine Erdek belediyesi tarafından Erdek turizmine kazandırdığı Cuğra plajına adının verilmesi kararlaştırılmıştı.

Burhan Karışık Başkanlığındaki Erdek belediyesi, Büyükşehir belediyesi ile yaptığı hizmet anlaşması ile Cuğra plajı ve yürüyüş bandının günün koşullarına göre yeniden düzenlenip ışıklandırılması yönündeki çaba şu günlerde tamamlanmak üzere, Cuğra'daki yeni sahil düzenleme projesi son merhalesine yaklaşırken önemli bir gelişme oldu.

Cuğra sahil bandı girişinde bulunan ve üzerinde “Ali Haydar Sarı Sahil bandı” yazılı kemer iş makineleri tarafından yıkıldı.

Sahil Bandının girişinde bulunan bölge ocaklarından çıkartılış Granit kaide üzerine yazılı olan “Ali Haydar sarı Sahil Bandı” yazısının da kaldırılıp kaldırılmayacağı merak konusu.



Anahtar Kelimeler: artık!...
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı