Ocaklar halkı pazar günü referanduma gidiyor.

Ocaklar halkı pazar günü referanduma gidiyor.

Ocaklar halkı tarihi yok oluşa,Tarihi not düşülecek, Kalmak mı? Kaybolmak mı?





Balıkesir`in bütün kent olma noktasında mahalleye dönüşecek beldelerde yaşanan travma yerel tönetimlerin tarihe not düşme noktasında verdikleri çaba sürüyor.

Belediyelerinin kapatılarak mahalleye dönüştürülmesi sonrası yaşanacak olumsuzlukların sorumluluğu noktasında referanduma giden yerleşim yerlerinde bugüne kadar ``Belediyemiz kapansın`` diyen hiçbir belde çıkmadı.

%90`ı aşan oranda ``Belediyemize dokunmayın`` yanıtının geldiği referandum sandıklarının bu pazar ki adresi Erdek ilçesi Ocaklar beldesi

Ocaklar`da reşit olup seçmen kütüğünde adı bulunan tüm Ocaklar lılar pazar günü sandık başına giderek olmak, veya olmamak noktasında sandığa atacakları oy ile kararlarını belirleyecekler.



Denizi, Kumu, Sahil düzenlemesi ve tesisleri ile son 20 yılda kendi çabaları ile beldelerine turizm noktasında ivme kazandıran Ocaklarlılar Bütün kent olma noktasında genel bütçe kaynaklarından yüksek ödenek, imar mevzuatına getirilecek makro prorojelerle yapılaşmanın önü açılacağı gibi söylevlerle uygulamanın sessiz sedasız yaşama geçmesi isteniyor.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli