Ocaklar katliamında karar günü

Ocaklar katliamında karar günü

Bandırma Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki karar duruşması, 5 Şubat 2021 Cuma günü, saat 14.20’de başlayacak.

Erdek’e bağlı Ocaklar Mahallesi’ndeki bir gazinoda üç kişinin yaşamını yitirmesi, 15 kişinin yaralanmasına yol açan katliamın altıncı ve son duruşmasında karar verilecek. Bandırma Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki karar duruşması, 5 Şubat 2021 Cuma günü, saat 14.20’de başlayacak.

2019 yılında meydana gelen olay nedeniyle Erdem Turan, Ogün Akgün ve Kader Kan, tutuklu olarak yargılanıyor.

Ocaklar’daki Çağlayan Aile Gazinosu’nda meydana gelen olayda Erdem Turan, olaydan bir gün önce kavga ettiği gazinonun güvenlik görevlisi Emrah Saltık’a pompalı tüfekle bir el ateş açmış, çıkan saçmalar, orada müşteri olarak bulunan Selin Cebeci(11), Kenan Balkan(54) ve Mehmet Solaklar(46) yaşamlarını yitirmişler, 15 kişi de yaralanmıştı.

Olaydan sonra tüfekle ateş açan Erdem Turan’ın yanı sıra tüfeği sakladığı öne sürülen berber dükkanının sahibi Ogün Akgün ve Ocaklar’a birlikte gittikleri şoför Kader Kan da tutuklanmışlardı.

Ocaklar’da yaşanan katliam, yaygın medyada da haber olarak yer almayı sürdürüyor.



eshabil anka
3.02.2021 11:29:08
eskiden esas mahkeme ve son karar cezaevinde verilirdi hem hızlı hemde adaletli olurdu. koğuş ağaları yada cezaevi ağasının verdiği karar en kısa zamanda uygulanırdı ve içerde dışarda herkesten hayır dua alırdı. şimdi yargıla babam yargıla hafifletici sebep,adli kontrollü serbestlik zarttır zurttur. bu üçü suçlu mu suçlu ranzaya, kalorifer borusuna, yada şiş temize havale adalet sağlanır. eskiler iyi zamanlardı be.

Anahtar Kelimeler: Ocaklar katliamında karar
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı