Ocaklar`a milli yıldız yağdı

Ocaklar`a milli yıldız yağdı

İstanbul B.Ş.Belediyesinden Edin Erden, Beşiktaş`tan Sonay Bilim, Eczacıbaşı`ndan Melike Yılmaz ile Pınar Motur tatilini Ocaklar`da geçiriyorlar.





Tatil
ve turizm cenneti Ocaklar tesis anlamında yapılandıkça, konaklayacak tatilci anlamında da ivme kazanmaya başladı.


Ocaklar`da 14 işletmenin kurumsal yapılanmanın em önemli halkası Havuzlu siteme geçmesi ile birlikte, Hem yatak kapasitesi arttı, Hemde Ocaklar`a tatil için gelenlerin sayısında önemli bir artış oldu.

İşte bu farklılıkların ayrıntısında gizli olan sanat,spor ve siyaset dünyasının önemli isimler Ocaklar`da ya villa satın aldı, Ya apart kiraladı, yada lüx otellere konuk oldu.

İşte Voleybol dünyasının genç prenslerinden 8 kez genç milli formasını terletmiş İstanbul Bürükşehir Belediyesi`n den Smaçör Edin Erden, Beşiktaş`tan Smaçör Sonay Bilim, Eczacıbaşı`n dan orta alan oyuncusu Melike Yılmaz ve 9 kez milli olmuş orta alan oyuncusu Pınar Motor ayni havuzda antreman yaptılar, Voleybol`deki gelecek rotalarını Bandırma Manşet`e anlattılar.

Önümüzdeki hafta kampa girecek genç yetenekler tatilde de olsa, formlarını koruma anlamında gösterdikleri çaba takdire şayandı.

Bandırma Manşet genel koordinatörü Zeki Karadeniz sordu, Beşiktaş, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi ve Eczacıbaşı`nın genç yetenek voleybolcüleri cevapladı.

İzleyin...





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli