Ocaklar'a ulaşmak isteyen araçlara tuzak

Ocaklar

Erdek'te tretuvar, bordür ve kaldırım çalışmaları kent içi trafiği olumsuz etkiledi. Ocaklar ve Cugra bölgesine gitmek isteyen yabancı sürücüler güzergah bulmakta güçlük çekiyor.

Erdek'te yaşamsal riitmi etkiliyen olumsuzluklar bitmek bilmiyor. Özellikle Büyükşehir-Küçükşehir ikileminde plansız süre gelen projeler trafik'te altarnetif güzergah belirsizliği nedeni ile büyük kargaşa yaşanmasına neden oluyor.

Son hafta Zübeyde hanım caddesinde devam eden çalışmalar, haklı olarak Cuğra ve Ocaklar yönüne ulaşmak isteyen sürücüler için tek güzergahın kapalı olması önemli aksaklığa neden oluyor.

Zübeyde Hanım caddesinin Havuzlu meydan girişinde yolun ulaşıma kapatılması bir çok yabancı sürücü adına tuzak oldu. Adnan Menderes caddesinden kente giren araçlar Havuzlu meydan'da karşılaştıkları yol çalışması nedeni ile nereye gideceklerini şaşırmaları, hem trafik'i aksatıyor, hemde ulaşımı bay-pas edecek başka güzergahların uyarı ve tabelalarla gösterilmemesi serzenişe neden oluyor.

Son bir haftadır süre gelen Zübeyde hanım caddesi yol çalışması 13 Haziran pazartesi günü de açılmaması durumunda Cuğra ve Ocaklar yönüne gidecek araçlar için hiçbir yolun kalmayacağı anlamına geliyor. 13 Haziran pazartesi günü, Pazartesi pazarının kurulması nedeni ile çözüm odaklı bayy-pass yolların kapanması, Erdek'te ulaşım anlamında önemli sıkıntı yaşanmasına neden olacak.



Anahtar Kelimeler: Ocaklar' ulaşmak isteyen araçlara tuzak
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı