Ocaklar`da boş yer kalmadı

Ocaklar`da boş yer kalmadı

Otel ve moteller dolu, Pansiyonlar ``Boş`` tabelaları kaldırdı






Tatil cenneti Ocaklar`da tatil sezonu doluluk oranını yakaladı.
14 havuzlu Otel başta olmak üzere,motel ve pansiyonlarda boş yer kalmadı.
Başkan Hüseyin Durak Ocaklar`lı işletmecilerin, Turizm standartlarında trent`i yakalamak için başlattıkları yapılanma hamlesini en üst noktaya çekerek Ocaklar`ın Tatil vizyonunu arttırdıklarını söyledi.
Başkan Hüseyin Durak yerel yönetim olarak özellikle hafta sonlarında günlük tatilcilerin katılımı ile önemli bir potansiyele hizmet verdiklerini belirterek ``Bu tespitimizi hafta sonları çöp temizliğinden anlıyoruz, Ortalama 3/1 fazla çöp çıkıyor, Budan da anlaşılacağı üzere Ocaklar sadece konaklayıcı tatilci değil günlük tatilcilere de önemli hizmet veriyor.`` dedi.

Başkan Durak günlükçü adı verilen tatilcilerin de tatil yapmak en doğal hakları olduğunu, Birçok işletme günlükçülerin çöp`ten başka bıraktığı bir şey olmadığını savunmasına karşın knedisinin ayni fikirde olmadığı söyledi.


Beldenin sokak ve cadde çalışmalarını tamamlayan Ocaklar belediyesi yeni trafik düzenlemesi ile park uygulamalarını standart`a sokmaya çalışırken, Özellikle çarşı içinde alış verişe olanak tanıyan kısa süreli parkların dışında kalıcı parklara olanak tanınmazken bu denetim görevini Erdek trafik şubesine verildi.

Ocaklar`da ayrıca trafik açısından önem arzaden noktalara yol bariyeri konulacak. 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli