Ocaklar`da futbol resitali

Ocaklar`da futbol resitali

1. Amatör`ün iki iddialı ekibi 1-1 lik eşitlikle puanları bölüştü.

1. Amatör küme`nin şampiyon namzeti iki ekip Ocaklarspor ile Edincikspor`un Ocaklar`daki mücadelesi 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

İki ekip te karşılaşmaya iddialı çıktı. Futbol adına son derece elverişli bir havada oynanan müsabaka izleyici anlamında da ilgi gördü. Gerek Ocaklar`dan, gerekse Edincik`ten karşılaşmayı izlemeye gelen futbol tutkunları gol anlamında kısır ama futbol anlamında nefeslerin tutulduğu bir 90 dakika izlediler.

İlk 45 dakikası golsüz sona eren karılaşmanın 2. yarısında Ocaklar`ın golü geldi.

Namı değer Şifo (Mehmet Uçar) klasını konuşturdu ve güçlü Edincik defansını yararak kaleci Fatih`i avlamayı başardı. 1-0

Ocaklarspor geç gelen golün ardından skorun üzerine yatma düşüncesi 90 dakikada gerçekleşti ancak karşılaşmanın uzatmaları bu hesabın içinde değildi.

Edincikspor kendisi için felaket anlamına gelen mağlubiyet skorundan kurtulma noktasında ortaya koyduğu çaba 90+2 de amacına ulaştı.

Bu arada tüm hatları ile Ocaklar kalesinde karambol goller arayan Edincik, forvete gerilenden destek veren Sergen Akçay`ın golü ile eşitliği sağladı.

Ocaklar saha ve seyircisi önünde güçlü rakibi Edincik`in golcülerini iyi marke ederken, defanstan gelen Sergen`i hesaba katmadı.

Stat: Ocaklar Arena

Hakemler : Ercan Bayırlı ** Gökan Kuday ** Furkan Er **

Ocaklarspor:  Müslüm ** Selim ** Sercan ** Mutlu ** M.Ahmet ** Hüseyin ** İsmail ** Alp ** Kubilay ** Mehmet *** Hüseyin Ayberk 

Yedekler: Barış- Hakan- Erdal- Gökçe- Öner Necati- Mehmet- Hüseyin Alper

Antrenör: Haydar Akyüz

Edincikspor: Fatih ** Tugay ** Sercan ** Sergen **** Tamer** Murat ** Ercan ** Mahmut** Kadir** Emrah**

Yedekler: Samet - Bekir - Ahmet - Mert- Adem- Kerimcan- Emre

Antrenör: Enver Kaşıkoğlu

Goller: Dk.48 Mehmet (Ocaklar) Dk. 90+2 Sercan (Edincik) 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı