Ocaklar'da ikizleri ecel ayırdı

Ocaklar

Topçu ailesinin ana okulu öğrencisi ikizlerini ecel ayardı

Erdek'in turistik beldesi Ocaklar'da meydana gelen olay tüm beldeyi yasa boğdu.

İstanbul'lu Nilay & İsmail Topçu çiftinin uzun ve özlemle bekledikleri ikizlerinin dünyaya gelmesi ardından yazları tatillerini geçirdikleri Ocaklar'dan konut alıp ikizleri ile birlikte burada huzurlu bir yaşam sürmek istemeleri talihsiz gelişmeler sonucu hayatları zehir oldu.

Nilay & İsmail Topçu çiftinin ana okuluna giden ikizlerinden Ulaş henüz adli tıp raporunun açıklanmamasına rağmen yuttuğu bir şeyin boğazında kalarak nefessiz kalıp hayatını kaybettiği sanılan talihsiz olay tüm beldeyi mateme boğdu.

Edinilen bilgiye göre oğlundaki ani değişimi fark edip kucağına aldığı 5 yaşındaki oğlu Ulaş Topçu ile sokağa fırlayan Nilay Topçu'yu yoldan tesadüfen geçmekte olan Polis devriye aracı alarak önce Ocaklar sağlık ocağına ardından Erdek Neyyire & Sıtkı devlet hastanesine ulaştırmasına rağmen umut dolu beklentiler küçük Ulaş'ı yaşama tutundurmaya yetmedi.

Erdek Neyyire & Sıtkı devlet hastanesinde vefat ettiği anlaşılan anaokulu öğrencisi ikiz eşi Ulaş Topçu'nun cenazesi, olayı soruşturan savcılık tarafından kesin ölüm raporu tanzimi için Bursa adli tıp kurumuna sevk edildi.

Ocaklar'da yaşanan talihsiz olayda hayatını kaybeden küçük Ulaş Topçu'nun cenazesinin bugün İstanbul'da toprağa verileceği öğrenildi. 



Vasfi Akçetin
28.02.2024 11:50:54
Tarif edilemez ki bu acı.Aileye sabır diliyorum.Rabbim kalan ikize,aileye ve sevenlerine dayanma gücü versin.Zordur gepgenç ölüm...

Anahtar Kelimeler: Ocaklar' ikizleri ayırdı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı