Ocaklar'da motor kazası

Ocaklar

Köpeğe çarpmak istemeyen motor kaydı, birisi ağır iki kişi yaralandı

Erdek-Ocaklar'da akşam saatlerinde mehdana gelen Motor kazasında birisi ağır olmak üzere iki kişi yaralandı.

Kaza aslen Ocaklar'lı olup Bandırma da Mali Müşavir olarak çalışan Adnan Yener (30) in yeni aldığı 10  ABH 73 plaka sayılı Motoru ile bir tur atmak istediği anda meydana geldiği öğrenildi.

 

Mali Müşavir Adnan Yener akşam turu için beraberinde yeğeni lise öğrencisi Sudenaz Uzan (16) ile birlikte Erdek istikametinden, Narlı istikametine seyrederken, Ocaklar minibüs garajı önünden geçerken, yolun kenarında bulunan sokak köpeğinin motorun önünden geçmesi ile kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Adnan Yener'in Köpeğe çarpmamak için sarf edilen çaba yetersiz kaldığında meydana gelen kazada hem Adnan Yener, hemde Sudenaz Uzan yaralandı.

Çevreden yetişenler tarafından yapılan ilk müdahale ve kaza mahalina çağırılan 112'nin yardımı ile önce Erdek Neyyire & Sıtkı Devlet Hastanesine, oradan Bandırma hastanesine yapılan sevk'te Sudenaz Uzan'ın gerekli müdahale ve yatışı yapılırken, Adnan Yener'in durumunun ciddiyeti ve hastanedeki servis yetersizliğinden Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine sevki yapıldı.



ayvalık yorum
6.06.2020 16:48:20
yaktı kızıda madem yenı aldım ogrenmeden huyunu suyunu neden bındırıyon kızı

Anahtar Kelimeler: Ocaklar' motor kazası
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli